Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 11 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: weerstation

De meeste mensen houden zich qua weer alleen bezig met hoe koud of warm het is en of het gaat regenen. Er er valt natuurlijk veel meer te meten en als jij net wat wat meer wilt weten over wat er allemaal buiten gebeurt, heeft Aldi dit weekend een handig weerstation voor je in de aanbieding. Deze laat je uitgebreid zien waar je aantoe bent als je naar buiten gaat.

Weerstation inclusief buitensensor

Het weerstation komt in twee kleurvarianten en je kunt kiezen voor zwart of wit.  Je krijgt er een buitensensor bij, die je bijvoorbeeld in de tuin of bij de voordeur kunt plaatsen. Deze gaat buiten aan het werk en meet allerlei waarden, welke hij doorstuurt naar het weerstation. Terwijl jij binnen lekker op de bank zit, kun je vervolgens alle gemeten waarden bekijken en weet je bijvoorbeeld of je wel of niet een jas aan moet doen en hoe laat je je romantische picknick bij zonsondergang kunt plannen.

Aldi weerstation

Temperatuur, luchtdruk, maan fasen

Op het display van het weerstation zie je als eerste hoe laat het is en wat de datum is. Daarnaast zie onder andere je ook de binnen- en buitentemperatuur, de luchtdruk, of het bewolkt is, met wat voor fase van de maan we te maken hebben en wanneer de zon en maan ondergaan en weer opkomen,

Aldi weerstation

Handig of niet?

Van sommige informatie weet je misschien niet wat je ermee moet doen. Maar vaak is het zo dat er een moment komt dat je inderdaad één of ander raar stukje informatie moet hebben, zoals wanneer de maan weer tevoorschijn komt. En dan ben je blij dat je het weerstation hebt. Of baal je omdat je hem hebt weggedaan, omdat je dacht dat je eigenlijk toch geen nut had voor al die metingen.

Vanaf zaterdag 11 augustus

In ieder geval kun je het apparaat vanaf vandaag kopen bij Aldi voor 19,99 euro. Dan kun je meteen elke dag even checken of de dagen weer wat zonniger worden, zodat we door kunnen gaan met de barbecue feestjes. Ook je plantjes verlangen smachtend naar de zon en de Chinese robot-liefhebber Sun Tianqi bedacht daar iets briljants op: een robot, die je plantjes telkens naar een zonnig plekje draagt.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: weerstation
Sluiten