Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Wiko smartphone

Het is eigenlijk altijd wel oorlog in de smartphonewereld en smartphonemakers proberen uiteraard allemaal met het beste toestel aan te komen zetten. De laatste tijd lijkt de strijd extra spannend met steeds meer camera’s aan de achterkant en verschillende bedrijven, die als eerste met een opvouwbaar toestel willen komen. Als je het een beetje hebt gehad met al die extra fratsen en gewoon een smartphone wilt die doet wat hij moet doen, is Aldi deze week je vriend. Ze hebben deze week namelijk een no-nonsense Wiko smartphone voor je in de aanbieding.

Wiko Harry smartphone

Het gaat om de Wiko Harry met een 5 inch HD display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Zoals je kunt zien doet Harry niet mee aan de trend om smartphones steeds groter te maken en heb je met een relatief klein scherm te maken. Een scherm dat overigens een paar jaar geleden nog behoorlijk groot leek. Onder de motorkap vinden we een ARM Cortex-A7 1.3 GHz quadcore processor in combinatie met 3GB RAM en 16GB aan opslagruimte, welke je met een microSD kaartje verder kunt uitbreiden met 128GB.

Aldi Wiko smartphone

Enkele camera, twee simkaarten

Aan de achterkant vinden we niet twee, drie of vier camera’s, maar heeft het toestel gewoon een enkele 13 megapixel lens inclusief autofocus, HDR en een flash optie. Aan de voorkant kun je spelen met een 5 megapixel camera om je selfies te maken. Het toestel laad je op via een microUSB 2.0 poort en naast Bluetooth kun je ook de goede oude headphone jack gebruiken om je muziek te beluisteren. Verder is het een dualsim toestel met een 2.500mAh batterij en kun je meteen aan de slag met Android 7.0 Nougat.

Vanaf donderdag 25 oktober

Vanaf donderdag 25 oktober ligt de Wiko smartphone bij Aldi op je te wachten voor 89,99 euro. Het is een mooie prijs voor een smartphone en zoals je aan de specs ziet, kun je met het toestel zonder problemen je dagelijkse bezigheden uitvoeren. Eerder dit jaar kwam Wiko ook al met de Wiko View 2: de goedkoopste smartphone met een notch. Dit is wat we van het toestel vinden.

Aldi

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Wiko smartphone
Sluiten