Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 8 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: robotstofzuiger die zelf aan opladen denkt

Stofzuigen is helaas iets dat je regelmatig moet doen, anders verandert je kamer in een stoffige bende waar al gauw een boel spinnen zich helemaal thuis voelen. Helaas is stofzuigen ook één van die taakjes die je eigenlijk liever door iemand anders laat doen. Die iemand hoeft tegenwoordig gelukkig geen mens te zijn, want er zijn ook robotjes die zonder gemok gewoon je kamer door zoeven. Deze week kun je zo’n handige robotstofzuiger scoren bij Aldi en je hoeft er niet eens aan te denken om hem telkens op te laden.

Uitgerust met verschillende sensoren

De robotstozuiger heeft de bekende ronde vorm, die we van de dingen gewend zijn, en is van het merk Medion. Hij is uitgerust met een zuigmotor en krachtige borstels, die het stof en andere viezigheid onder het apparaat zwiepen om opgezogen worden. Verschillende sensoren zorgen ervoor dat het apparaat zich soepel door je kamer kan manoeuvreren en de hele oppervlakte kan aanpakken.

Aldi robotstofzuiger

Zelfopladende robotstofzuiger

Om het apparaat op pad te sturen kun je hem programmeren, maar je kunt ook gewoon zijn stofzuigtaakjes starten met de druk op een knop. De 14,8V batterij gaat zo’n 90 minuten mee en het fijne aan het robotje is dat je hem daarna niet hoeft op te laden. Hij houdt de accu namelijk zelf in de gaten en als het zover is, gaat hij zelf terug naar zijn oplaadstation. Verder is de inhoud van de stofbak 0,3 liter en is het stofzuigertje 30 cm x 8 cm groot.

Vanaf donderdag 11 oktober

De stofzuigerrobot is vanaf donderdag 11 oktober te koop bij Aldi voor 99,99 euro. Vanaf dan hoef je dus een stuk minder zelf te stofzuigen. Helaas moet je om de zoveel tijd toch wel zelf aan de slag, aangezien robotstofzuigers op het moment nog niet even krachtig zijn als normale stofzuigers. Mocht je nog op zoek zijn naar een “normale” stofzuiger, is de Dyson V10 op het moment het meest geavanceerde apparaat op de markt. Het is een steelstofzuiger, maar deze is wel even krachtig als een stofzuiger met snoer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: robotstofzuiger die zelf aan opladen denkt
Sluiten