Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Home 26 aug 2019

Amazon Alexa speaker komt een geniale feature speciaal voor je trouwe viervoeter

Je kunt je slimme speakers voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun je hem inzetten om je te helpen met koken, om te gamen of om gewoon lekker mee te kletsen als je een beetje eenzaam bent. De nieuwe feature van de smart speaker van Amazon, Alexa, zorgt er voor dat je hond zich niet eenzaam voelt. Zet Puppy Jams aan wanneer je het huis uit gaat en je trouwe viervoeter zal prima vermaakt blijven zonder jou in huis.

Alexa laat je hond relaxen met de perfecte tunes

Een van de nadelen van het hebben van een hond is dat je hem zo nu en dan alleen thuis moet laten. Sommige honden grijpen hun moment om tekeer te gaan op je interieur, en anderen blijven uren blaffen tot hun baasje weer terug thuis is. Of dit nou komt door stress of verveling, het liefst wil je natuurlijk dat je hond rustig in huis hangt tot jij weer thuis bent. iHeartRadio, het radiostation op Alexa, heeft een speciaal radiostation voor de thuisblijvende honden ontwikkeld.

Activeer voordat je de deur uit loopt het radiostation voor honden door ”Alexa, open Puppy Jams” tegen je speaker te zeggen. Vertel de smart speaker vervolgens hoe je hond zich voelt. Is je hond blij, heeft hij stress of is hij eenzaam? iHeartRadio zoekt de juiste playlist die past bij de bui van je hond. Als je die goed hebt aangevoeld natuurlijk.

Alexa
Bron: Pexels / Harper Sunday

Who let the dogs out?!

De playlists zijn niet alleen maar voorzien met liedjes met een honden-thema, of geproduceerd door Snoop Dog, maar bevatten ook rustige pianomuziek en reggae-tunes. Met name dit laatste genre is muziek die volgens onderzoek daadwerkelijk rustgevend werkt voor honden. Wie had gedacht dat jouw pup zou genieten van Bob Marley? Perfect dus om je hond te ontstressen zodat hij kan genieten van zijn minivakantie in eigen huis. Puppy Jams voor is gratis te downloaden via Amazon.

Alexa is ook een een toffe gadget als je geen hond hebt. De virtuele assistent van amazon kan namelijk ook al aardig wat met mensen kletsen. En deze nieuwe feature maakt dit nog eens een stuk handiger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Mashable

Reageer op artikel:
Amazon Alexa speaker komt een geniale feature speciaal voor je trouwe viervoeter
Sluiten