Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 28 aug 2019

AliExpress: deze vijf coole ventilatoren helpen je de zomerhitte door

De zomer lijkt nog niet voorbij te zijn. En we klagen niet! In tegendeel, laat de zomer nog maar even doorgaan. Dan komen onze nieuw bestelde ventilatoren in ieder geval op tijd binnen om ons wat verkoeling te bieden. Smelt jij ook weg op kantoor of thuis? En is de ventilator van de Hema weer eens uitverkocht? Check dan deze vijf handige mini ventilatoren op AliExpress.

Draagbare nekband met ventilator

Wie het werkelijk overal waar hij staat en gaat warm heeft, en ook tegen iedereen klaagt over de hitte, kan het beste deze nekband aanschaffen. Die lost het probleem direct op. Waar je ook gaat of staat, verkoeling en een fris windje gegarandeerd.

Het hadden bluetooth earphones kunnen zijn, maar op de plek waar je normaliter de earphones vindt zijn nu twee mini ventilatoren bevestigd. Pas wel op dat je haar niet in de fan belandt. Dat zou zonde zijn. En pijnlijk.

ventilator
Nekband ventilator (Bron: AliExpress)

2,54 Euro

EastVita mini USB bureau ventilator

Deze kleine ventilator kun je op ieder bureau kwijt. Ook wanneer die vol ligt met papieren en koffieschoteltjes. De ventilator is eenvoudig via een USB-kabel te verbinden met je laptop en is voorzien van een aantal handige touch-knoppen. Hij is misschien kleiner dan je op de foto kunt zien, met een grootte van slechts ongeveer 11 centimeter.

ventilator bureau
USB bureau ventilator (Bron: AliExpress)

5,56 Euro

Draagbare USB ventilator en luchtbevochtiger

Hitte in Nederland gaat meestal gepaard met een hoge luchtvochtigheid. Een luchtbevochtiger lijkt misschien overbodig in dit soort situaties, maar is helemaal niet slecht als je binnen in een droog en heet kantoor zit. Deze geinige ventilator is voorzien van een luchtbevochtiger en een waterspray. Ook dit exemplaar is op te laden via de USB-kabel.

AliExpress
Mini ventilator en luchtbevochtiger (Bron: AliExpress)

12,26 Euro

Desk USB fan & powerbank

Deze kleine ventilator heeft een strak design en zal niet misstaan op je bureau. De ventilator roteert automatisch en heeft een afneembare cover om hem gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Een leuke functie van deze fan is dat je hem ook als powerbank kunt gebruiken. Handig als je smartphone leeg is nadat je de hele dag Weeronline hebt ge-refresht.

desk ventilator
LEARNHAI Ventilator en powerbank (Bron: AliExpress)

28,22 Euro

Xiaomi Rosou staande fan

Ben je bang dat deze kleine apparaten je de warme dagen niet door helpen? Dan is het misschien tijd voor het grovere geschut. Zoals de Xiaomi Rosou ventilator. Dit apparaat is te besturen via een app op je smartphone of met de bijgeleverde afstandsbediening. Het apparaat belooft een zachte en natuurlijke wind. Maar wie wil kan de windkracht ook wat opvoeren tot standje windturbine. Als dat niet voor verkoeling zorgt dan weten wij het ook niet meer.

AliExpress
Xiaomi ventilator (Bron: AliExpress)

108,80 Euro

Nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: deze vijf coole ventilatoren helpen je de zomerhitte door
Sluiten