Action, Aldi en Lidl superaanbieding: los gaan met karaoke

Elke maandag publiceren we een lijstje met de beste gadgets van de Action, Aldi en Lidl. Normaliter zou je dat soort winkels niet zo snel checken voor elektronica, maar toch zitten er elke week weer pareltjes tussen. We spitten de folders door, en zetten alles op een rijtje. Hier kun je alle lijstjes vinden, en via onze nieuwsbrief krijg je alles in je inbox. 

Karaoke-microfoon bij de Lidl

Soms ontvangen we zoveel positieve reacties over een koopje, dat we er een los artikel aan besteden. Dat gebeurde deze week met een opmerkelijk product: een karaoke-microfoon. Karaoke; in veel Aziatische landen de gewoonste activiteit, maar in Nederland eigenlijk iets dat je alleen doet als je al twee liter bier achter de kiezen hebt en meermaals de Chupitos bent uitzet.

Soms wil je echter ook thuis keihard kunnen meezingen, in je eentje of met vrienden. De meeste serieuze karaoke-sets zijn echter ontzettend duur. Veel te duur voor die paar verloren avonden dat je het daadwerkelijk gaat doen.

Karaoke microfoon

Lidl biedt je nu een toegankelijker opstapje naar karaoke-plezier met deze draadloze microfoons. Inclusief stereo luidsprekers, geïntegreerde houder voor je smartphone en Bluetooth 4.2. Onze lezers mailden zeer enthousiast dat ze echt fantastisch werken, al helemaal gezien de prijs.

Voor 19,99 euro kun je er namelijk al eentje kopen. Maar ga dan alsjeblieft wel voor het Lee Towers-exemplaar, in schitterend goud. Dan krijg je een microfoon met een speeltijd tot wel acht uur. Ja, met goedkoop instelbaar echo-effect.

Je kunt de microfoons aansluiten op alle gangbare en populaire karaoke-app. Appje downloaden, microfoon via Bluetooth aansluiten en zingen maar!

 

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding: los gaan met karaoke
Sluiten