Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 27 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: ijverige robotstofzuiger

Stofzuigen is iets dat helaas om de zoveel tijd moet gebeuren, maar waar de meeste mensen nou niet echt op zitten te wachten. Gelukkig wordt technologie volop ingezet om ons leven makkelijker te maken en bestaan er tegenwoordig gewoon stofzuigers die zelf aan de slag gaan. Aankomende week kun je bij Lidl terecht voor zo’n robotstofzuiger, zodat je je tijd kunt besteden aan andere belangrijke zaken zoals je series en films.

Robotstofzuiger met app

De stofzuiger is van het merk Silvercrest en ziet er precies zo uit als wat je van een robotstofzuiger zou verwachten. Het is een rond apparaatje met borstels die als een soort voelsprieten vanonder het ding zichtbaar zijn en alle viezigheid voor je wegvegen. Je kunt de robot instellen om op bepaalde dagen automatisch te gaan stofzuigen en dat kun je doen op het apparaat zelf of via de bijbehorende app.

Lidl robotstofzuiger

Twee uur stofzuigen

Het robotje kan zo’n twee uur aan het werk met een volle batterij en als hij eenmaal leeg is, duurt het zo’n vijf tot zes uur voordat de accu weer is opgeladen. Er is zowel een automatisch als handmatig oplaadsysteem en verder is de robotstofzuiger uitgerust met een wasbare stofcontainer met een HEPA en hoofdfilter. Qua geluid is het een redelijk stil apparaat en het geluidsniveau zit onder de 70 dB. Dat is minder dan je van de meeste steelstofzuigers kunt verwachten.

Lidl robotstofzuiger

Vanaf donderdag 31 januari

Je kunt de robotstofzuiger vanaf donderdag 31 januari bemachtigen door naar Lidl te gaan of de webshop te bezoeken. Het ding komt met een prijskaartje van 129 euro, waar hij normaal gesproken 149 euro kost. De Roomba is een andere robotstofzuiger en waarschijnlijk één van de bekendste op de markt. Hij is wel een stuk duurder maar als je er één hebt, kun je DOOMBA gebruiken om met je Roomba klassieke Doom-maps te maken.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: ijverige robotstofzuiger
Sluiten