Gadgets 7 mei 2018 Ilona Braam

Zonder deze vijf AliExpress items kom je de zomer niet door

Volgende maand begint officieel de zomer en is het weer tijd voor zon, zee en strand. Om de (hopelijk) hoge temperaturen en alle waterplezier te overleven, heb je wel een paar spulletjes nodig. AliExpress heeft gelukkig alles wat je nodig hebt en met deze vijf items moet het helemaal goed komen.

Ernstig stevige hangmat

Van dat hete weer wordt je sloom en wil je een dutje doen (denk maar aan de Spanjaarden met hun siësta’s). Dat begrijpt ook iedereen en niemand zal je lastigvallen als je met deze zeer stevige hangmat jezelf even gaat opladen.

Hij is gemaakt van 210T nylon, wat hetzelfde materiaal is waar ook parachutes worden gemaakt. Dat betekent dat hij onder andere erg licht is en snel weer opdroogt als hij nat mocht worden. Je hoeft zelf aan de andere kant niet de allerlichtste te zijn om van de hangmat gebruik te maken en tot 300 kg is er niks aan de hand. Zelfs een olifant zou lekker in het ding kunnen chillen.

AliExpress hangmat

Prijs: 16 euro

Overheerlijk strandlaken

Ook op het strand kun je heerlijk liggen op een nog heerlijker strandlaken. Met dit pizza strandlaken val je zeker op en kun je meteen wat aan je ongebruinde teint doen. Pas wel op dat je er niet per ongeluk in hapt, want die stukjes salami zien er wel erg lekker uit. Overigens is het strandlaken ook beschikbaar als andere lekker hapjes, zoals een donut of ijsje.

AliExpress pizza strandlaken

Prijs: 14 euro

Onmisbare schoendroger voor de zomer

In de zomer ben je veel in het zwembad of aan het strand te vinden en waar water is, kunnen je schoenen nat worden. Gelukkig heeft AliExpress hier meteen ook een oplossing voor met deze schoendroger. Jawel je hoort het goed, een schoendroger. Deze gadget bestaat uit twee rode voeten, welke je in je natte schoenen stopt en op magische manier worden je schoenen weer droog. Er staat niet precies bij hoe het werkt, maar waarschijnlijk worden de voeten warm. Handig toch?

AliExpress schoendroger

Prijs: 4 euro

Smartphone ventilator

Omdat je het in de zomer heet krijgt en je toch altijd je smartphone bij je hebt, dacht iemand in China dat het perfect zou zijn om je smartphone uit te rusten met een ventilator. De kleine ventilator stop je in de microUSB poort van je smartphone en hij houdt je koel terwijl je aan het snappen en appen bent. Uiteraard gaat je batterij dan wel sneller leeg, maar je moet wat over hebben voor verkoeling.

AliExpress smartphone ventilator

Prijs: 1 euro

Drijvende eenhoorn

Er bestaan allerlei soorten opblaasbare dingen om op de drijven in het water, maar wat is er beter dan een grote opblaasbare eenhoorn met een regenboog staart? Niks. Daarom als afsluiter deze eenhoorn om het zwembad en de zee mee te overwinnen en om triomfantelijk op rond te drijven.

AliExpress drijvende eenhoorn zomer zwembad

Prijs: 20 euro

Veel mensen doen in de zomer zo’n beetje hetzelfde als wat ze de zomer daarvoor ook deden. Wil je eens iets anders? Probeer dan één van deze vijf opties.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zonder deze vijf AliExpress items kom je de zomer niet door
Sluiten