Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 14 nov 2021

AliExpress: 5 (on)opvallende en handige QI-laders voor nop

Je kunt op AliExpress terecht voor, tja, voor vrijwel alles. Ali staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Van te vreemde items en gadgets tot nog vreemdere items en gadgets. Al staan er zo nu en dan ook best handige gear tussen. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 QI-laders voor je op een rij gezet. De een is onopvallend en de ander mag juist gezien worden.

AliExpress topper: Gecamoufleerde QI-lader

We hebben de houten QI-lader al meerder keren voorbij zien komen, net als de ‘houten’ wekker met ingebouwde QI-lader. Blijkbaar is het een combinatie: hout en draadloos opladen. Vraag ons niet waarom. Deze houten QI-lader is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waardoor hij goed gecamoufleerd op je houten keukentafel of bureau ligt.

AliExpress QI-lader hout
Houten QI-lader (Afbeelding: AliExpress)

9,71 euro

‘Onzichtbare’ QI-oplader

Wil je nog een stapje verder gaan en de QI-lader helemaal niet zien? Verstop hem dan onder de tafel. Bevestig deze QI-lader onder een tafel of bureau, waardoor het oppervlak van de tafel of bureau omtovert in een draadloze oplader. Gaaf. Al moet je niet vergeten waar onder de tafel je dit apparaatje hebt geplaatst. Anders moet je je smartphone over het complete oppervlak van de tafel schuiven om de verbinding te vinden.

Ontzichtbare QI-lader
‘Ontzichtbare’ QI-lader (Afbeelding: AliExpress)

13,02 euro

Baseus Draadloze oplader ‘Jelly’

Ja, wij zijn ook een beetje teleurgesteld. Deze oplader heeft namelijk de naam ‘Jelly’ maar heeft niets met jelly te maken. Boeee. De 15W oplader heeft simpelweg een doorschijnend oppervlak. Maar wees niet te teleurgesteld: Baseus is, los van het liegen over de ‘Jelly’ een betrouwbaar merk waarvan je een degelijk product mag verwachten.

Baseus draadloze oplader QI
Baseus draadloze oplader (Afbeelding: AliExpress)

11,11 euro

Draadloze oplader met projectie

De bovenstaande QI-laders zijn onopvallend en soms zelfs niet zichtbaar. Dat kunnen we niet zeggen van dit exemplaar. Deze QI-lader (die trouwens OOK van hout is gemaakt) heeft een projectie die boven je smartphone zweeft. Tenminste, dat is wat de verkoper doet geloven. Als we de afbeelding bekijken lijkt het eerder alsof er een stukje plexiglas met LEDs op het houten blok staat.

AliExpress QI-oplader projectie
QI-oplader met projectie (Afbeelding: AliExpress)

15,24 euro

Typisch AliExpress: Minion QI-oplader

Over opladers die gezien mogen worden gesproken: zie hier een Minion-oplader. Deze 10WQI-minion houdt je smartphone stevig vast terwijl jij autorijdt. Tenminste, dat is te hopen. Of jij je smartphone tijdens het rijden toevertrouwt aan een minion van AliExpress moet je zelf weten.

AliExpress minion QI-lader
Minion QI-oplader voor in de auto (Afbeelding: AliExpress)

16,48 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende en handige QI-laders voor nop
Sluiten