Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 21 nov 2021

AliExpress: 5 (bizarre) budget gadgets voor een weekendje relaxen

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Wie deze zondag, en alle hierop volgende zondagen, lekker wil relaxen kan languit op de bank gaan liggen en deze vijf budget gadgets bekijken voor nog meer ontspanning.

Smartphonehouder voor om je nek

Bankhangen en door je social media feed scrollen is relaxed, maar vaak niet zo lekker voor je schouders en je houding. Je smartphone in je gezicht laten vallen wanneer je in bed of op de bank ligt is niet iets wat alleen jou overkomt. Laat je handen daarom lekker hangen en laat deze smartphonehouder het ‘zware’ werk doen. Buig hem alleen wel in een goede hoek, dus niet zoals op de foto hieronder, anders is een stijve nek alsnog onoverkomelijk.

smartphonehouder Ali
Smartphonehouder voor om je nek (Afbeelding: AliExpress)

2,61 euro

Smartphonehouder om je nek voor op reis

Zie hier de smartphonehouder voor om je nek 2.0. Deze smartphonehouder is namelijk ook een nekkussen. Je weet wel, zo’n kussen voor op reis dat eigenlijk helemaal niet comfortabel is. Dit nekkussen vangt je hoofd op wanneer je iets slaapverwekkends op je smartphone bekijkt. Of je daarna wakker wordt met een zere nek? Waarschijnlijk wel.

Aliexpress smartphonehouder nek
Comfortabele smartphonehouder voor je om nek (Afbeelding: AliExpress)

17,53 euro

AliExpress topper: 8D oogmassage

Zie hier een soort enorme sneeuwbril die je ogen een zogenaamde ‘8D oogmassage’ geeft. 8D. Waar kunnen we tekenen? Geen idee wat het inhoudt, maar het klinkt top. Al weten we niet of het aan te raden is om een elektronisch oogmassage-apparaat van AliExpress op je hoofd te zetten.

AliExpress oogmassage
8D oogmassage (Afbeelding: AliExpress)

42,07 euro

Robotstofzuiger van Xiaomi

Xiaomi’s robotstofzuiger wordt gezien als een van de beste robotstofzuigers die je op de Chinese webshop kunt kopen. Dat komt onder andere doordat je hem kunt aansturen vanaf je smartphone. Daarnaast staat Xiaomi bekend om zijn verrassend goede prijs-kwaliteit-verhouding. Iets dat je in de meeste gevallen niet kunt zeggen van de producten op AliExpress. Maak je vandaag dus niet druk om het stofzuigen, want dat doet deze nieuwe robotvriend voor je.

Xiaomi Mi Robotstofzuiger
Xiaomi Mi robotstofzuiger (Afbeelding: AliExpress)

302,54 euro

Typisch AliExpress: Elektrisch verwarmde cape

We hebben het beste gadget voor het laatst bewaard: een elektrisch verwarmde cape. Dit is een cape voor de superheld op sokken die het altijd koud heeft en het liefst de hele dag in foetushouding als een bolletje op bed of op de bank ligt. Al is deze cape ook ideaal om mee rond te lopen en gewoon je dagelijkse dingen te doen.

Het veredelde elektrische dekentje heeft een afstandsbediening via welke je de warmtestand bepaald en een paar drukknopen zodat hij niet van je schouders afglijdt.

elektrisch verwarmde cape
Elektrisch verarmde cape (Afbeelding: AliExpress)

42,55 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (bizarre) budget gadgets voor een weekendje relaxen
Sluiten