Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 29 sep 2017
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #23

Elke week zetten de beste koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest obscure kledingstukken tot hilarische gadgets: dit is jouw verse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De tofste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Spotgoedkope sfeerverlichting

De gemiddelde interieurwinkel vraagt een fortuin voor een stukje sfeerverlichting. Dankzij AliExpress kun je al die duiten lekker in je portemonnee houden. Althans, een groot gedeelte. Voor slechts 0,63 euro haal je namelijk deze lampjes in huis. Pak een lege fles of vaas erbij, en klaar is kees.

Sfeerverlichting AliExpress

Je kunt zelfs een kleurtje uit kiezen. Hoe doen ze het toch voor dat geld? Producten als stekkerblokken kun je beter niet uit China halen, maar de geluiden over deze accessoire zijn zeer positief. Toch blijft de boodschap duidelijk: pas op met elektrische producten van AliExpress.

Buiktas

Ah, prachtig, dit is de echte kracht van AliExpress. Vorige week ging deze briljante zelfgemaakte buiktas helemaal viral op het internet. En ja hoor, slechts een halve week later verschijnen de eerste copycats op Ali. Inclusief realistische navel en buikharen.

Buiktas haren

Multifunctionele kunst. De eerste exemplaren kosten iets minder dan negen euro, maar de komende dagen zullen de prijzen ongetwijfeld zakken. Mosterd na de maaltijd? Misschien, maar dankzij het kortetermijngeheugen van het internet ben je tegen de tijd dat het op je mat valt weer helemaal hip.

Pepe joggingbroek

We blijven even in de mode-sferen. Waarom zou je in een generieke Adidas-joggingbroek rondlopen, als je ook iedereen kunt verbazen met dit exemplaar? Ja ja, maak kennis met Pepe, de koning der memes. De ene helft van de voorbijgangers zal het hilarisch vinden, de andere helft zal er niks van snappen.

Joggingbroek

Combineer het met de bovenstaande buiktas, en je carnavals-outfit is compleet. Of misschien durf je zo wel elke dag de straat op, wij zullen niet oordelen. Voor rond de vijftien euro voeg je dit meesterwerk aan je kledingcollectie toe. Check vooral ook even de glorieuze feedback van andere shoppers.

Magneetjes, magneetjes en nog eens magneetjes

Magneten blijven gewoon heerlijke speeltjes, hoe oud je ook bent. Op AliExpress vind je ze in alle soorten en maten, maar altijd zijn ze spotgoedkoop. Deze week hebben we een pakketje met vijftig magneetjes, voor slechts anderhalve euro. Zo komt je koelkast wel vol!

Magneetjes

Over je koelkast gesproken: deze exemplaren zijn een stuk sterker dan de magneetjes die je vroeger in de Ikea kocht. Sterker nog, het kan soms zelfs lastig zijn om de magneetjes weer los te krijgen. Ach, bonus: je bouwwerken worden er ook extra stevig van. Bovendien kun je voor deze prijs honderden exemplaren in huis halen. Feest!

Touchscreen-handschoenen

Bij AliExpress duurt het altijd even voor je bestellingen aankomen. Soms zelfs maanden. Vandaar dat het verstandig is om nu alvast je winterinkopen te doen. Voor je het weet moe je je een weg banen door een dik pak sneeuw. Maar wat als je nou net een nummer op Spotify wil skippen?

AliExpress handschoenen

Niemand gaat dan tegen een beperkte virtuele assistent brullen. Trek deze handschoenen aan, en je kunt alsnog gewoon je touchscreen gebruiken. Ja, ze liggen ook in je lokale winkel, maar op AliExpress kosten ze slechts 98 eurocent. Zo komen we de winter wel door!

We WANT more!

Nog meer toffe gadgets checken? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #23
Sluiten