AliExpress Must-Have deal: stijlvolle 3D-pen

De meeste mensen die wel eens met een 3D -pen bezig zijn geweest om een kunstwerkje te maken, zullen weten dat het meestal lomp uitziende plastic dingen zijn die eerder doen denken aan een stuk speelgoed dan aan een tool. De makers van 3D-pennen zullen daar zo hun redenen voor hebben, maar het kan ook anders. Zo kun je bijvoorbeeld bij AliExpress eindelijk eens een stijlvol uitziende 3D-pen scoren.

Tekenen in 3D

Zoals de naam al aangeeft, kun je met een 3D-pen tekenen maar dan in 3D. Waar je krabbels met een normale pen plat op je papier blijven, kun je met een 3D-pen daadwerkelijk de hoogte in werken. Zo kun je bijvoorbeeld 3D-modellen in het echt maken voor een presentatie of gewoon lekker creatief aan de slag gaan. Hiervoor gebruiken je plastic filament, dat door de pen gesmolten wordt zodat je er vorm aan kunt geven. In dit geval kun je aan de slag met PLA en ABS plastic van 1,72 mm.

AliExpress 3D-pen

3D-pen in metallic kleuren

Zoals gezegd hebben we hier te maken met een stijlvollere uitvoering dan we normaal gesproken gewend zijn van een 3D pen. Zo heeft de pen geen vreemde dikke vorm en komt hij in de metallic kleuren zilver, zwart, roze en goud. Met de knoppen aan de zijkant kun je je plastic filament automatisch laden of er juist weer uithalen. Daarnaast vind je aan de zijkant ook meteen een display om bijvoorbeeld de temperatuur in de gaten te houden. Daarnaast zie je op het display ook voor welk soort plastic het apparaat is ingesteld en wat de snelheid is.

AliExpress 3D-pen

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de stijlvolle 3D-pen bij AliExpress scoren voor 32,41 euro. Als je echter meteen aan de slag wilt gaan, kun je ook voor een pakket kiezen, bestaande uit een pen en alvast wat plastic voor 37,81 euro of 39,61 euro. Verder vind je natuurlijk op AliExpress ook los ABS en PLA filament. Als je er na een tijdje moe van wordt om met de hand aan je plastic kunstwerkjes te werken, kun je natuurlijk ook gewoon voor een 3D-printer gaan. Dit zijn de vijf beste 3D-printers voor beginners.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: stijlvolle 3D-pen
Sluiten