AliExpress Must-Have deal: 4K onderwatercamera

Tegenwoordig komen smartphones met dusdanige camera’s, dat de gemiddelde mens eigenlijk bijna nooit meer aan de slag gaat met een “normale” camera. Toch zijn er situaties waarin je beter toch je smartphone even links kan laten liggen. Als je bijvoorbeeld onderwater foto’s wilt gaan maken, wil je daar zelfs met een IP68 classificatie toch liever niet je smartphone voor gebruiken. AliExpress heeft aan de andere kant wel een speciale onderwatercamera voor je, waarmee je mooie 4K foto’s kunt maken.

Eken onderwatercamera

De onderwatercamera is van het merk Eken en als je de AliExpress verkoper moet geloven, kun ervan op aan dat het om een echte Eken camera gaat. Daar waar je bij andere verkopers met een nep camera te maken zou hebben, zouden we hier te maken hebben met een officiële Eken reseller. Hoe dan ook zou je met het apparaat tot op een diepte van 30 meter onderwater 4K foto’s kunnen maken.

AliExpress 4K onderwatercamera

12 megapixel foto’s

Dat worden 12 megapixel foto’s en de 170 graden groothoeklens zorgt ervoor dat je behoorlijk wat van de onderwaterwereld op een enkele foto vast kunt leggen. Om de camera van power te voorzien, krijg je er een verwijderbare 1050mAh batterij bij. Het feit dat je de accu kunt verwijderen komt goed van pas als hij bijvoorbeeld leeg is en je een extra batterij bij je hebt.

Wifi en 2 inch display

Uiteraard is er ook een bijbehorende app en via wifi kun je de onderwatercamera aan je smartphone koppelen. De app kun je vervolgens als afstandsbediening gebruiken en kun je onder andere ook inzetten om een live feed te bekijken. Daarnaast heeft het apparaat zelf ook een 2 inch display, waarop je kunt zien wat je allemaal vastlegt.

Bestellen bij AliExpress

Mocht je het aan de slag willen met onderwaterfotografie, kun je de onderwatercamera bij AliExpress scoren vanaf 30,89 euro. Hiervoor krijg je het standaard pakket met alleen de camera en wat extra kabels en houders. Daarnaast zijn er andere pakketten, waarbij je onder andere ook een afstandsbediening voor je pols, een statief en/of een waterfilter erbij krijgt.

Als je van de onderwaterwereld houdt, maar het eigenlijk toch maar niks vindt om het water in te duiken, kun je ook naar dit luxe hotel onder de Indische oceaan op vakantie gaan. In het hotel beleef je dan alsnog de onderwaterwereld, zonder daadwerkelijk nat te worden.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: 4K onderwatercamera
Sluiten