Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 22 nov 2020

AliExpress: nog eens 5 (on)opvallende AirPods cases

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we nog eens vijf AirPods cases voor je op een rij gezet die je op Ali kunt scoren.

Shockproof AirPods case

AirPods zijn kostbare oordopjes. Een extra en extra sterke case om de witte AirPods case is daarom geen overbodige luxe. Zo kan een shockproof en waterdichte case als deze van drie euro nét dat beetje extra bescherming bieden waardoor ze een val overleven. Of toch niet?

shockproof AirPods
Shockproof AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

2,77 euro

AliExpress topper: glow in the dark siliconen case

In een donkere kamer of in je tas op zoek naar je AirPods? Deze siliconen glow in the dark case maakt die zoektocht net wat makkelijker. Al moet hij om te gloeien natuurlijk wel zijn ‘opgeladen’ door het licht van de zon of een lamp. De dikke siliconen laag beschermt je AirPods tegelijkertijd tegen een val en beschadiging.

AirPods case AliExpress
Glow in the dark AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

0,49 euro

AirPods case voor op je pols

Deze AirPods case is perfect voor de sportievelingen onder ons die de oordopjes misschien niet de hele tocht in hun oren willen hebben. De siliconen armband heeft namelijk ruimte voor de AirPods case zodat je ze tijdens het hardlopen makkelijk kunt meenemen en opbergen. Dat rent misschien net wat lekkerder dan wanneer de case ergens los in je broekzak op en neer stuitert. De elastische siliconen armband is leverbaar in 16 kleuren en is geschikt voor Apple’s AirPods Pro.

AirPods sport case
AirPods sport-case (Afbeelding: AliExpress)

1,24 euro

Cartoon AirPods case

Naast handige cases staan op AliExpress ook meer dan genoeg bijzondere en bizarre cases. Daar is deze siliconen 3D cartoon case een goed voorbeeld van. Je kunt kiezen uit allerlei bekende (en onbekende) cartoonfiguren. De vorm is niet altijd even praktisch en sommige lijken ook nogal groot, maar je kunt niet alles hebben hè.

cartoon case AliExpress
Cartoon AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

1,50 euro

Typisch AliExpress: transparante PU case

In hoeverre deze dunne PU case je AirPods en hun case beschermt durven we niet te zeggen, maar hij voegt wel wat kleur toe. Apple heeft lang nagedacht over het sneeuwwitte design van hun producten, maar eerlijk is eerlijk; wit is best saai. Ze zullen het bij Apple vast begrijpen als je wel wat kleur in je leven kunt gebruiken. De transparante case is bedoeld voor Apple’s AirPods 1 en 2.

PU AirPods case AliExpress
Transparante PU AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

1,09 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: nog eens 5 (on)opvallende AirPods cases
Sluiten