AliExpress: nog eens 5 goedkope AirTag hoesjes en sleutelhangers

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Alles wat je wel en niet nodig hebt. Voornamelijk deze laatste. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 hoesjes en sleutelhangers voor de AirTag op een rij gezet.

Draag AirTag als Apple Watch

Apple heeft een aantal verschillende accessoires voor de AirTag. Een accessoire die in het rijtje, dat voornamelijk bestaat uit verschillende soorten sleutelhangers, ontbreekt is een accessoire voor om je pols. Oké, of deze echt ontbreekt valt over te twisten, maar wat Ali betreft is het zeker een goed hoesje voor de AirTag.

Hang dit kleurrijke ‘horloge’ om het polsje van je baby zodat je die niet kwijtraakt. Al kun je ook je vraagtekens zetten bij jouw goed ouderschap als je je baby zonder polsbandje verliest.

AirTag horlogeband AliExpress
AirTag ‘horloge’band (Afbeelding: AliExpress)

1,41 euro

Siliconen AirTag hoesje voor aan hondenriem en meer

Raak je naast je baby ook vaak je hond kwijt? Dan heb je een probleem dat niet op te lossen is met een AirTag hier en daar. Al kan het vast geen kwaad ook een AirTag aan de halsband van je hond vast te maken. Daar is dit hoesje van Ali voor ontworpen. Al kun je hem bijvoorbeeld ook aan het hengsel van je favoriete tas hangen.

AliExpress AirTag hond hoesje
AirTag hoesje voor aan hondenriem (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: sterke AirTag case

Apple’s eigen AirTag cases zijn stijlvol (dûh, het is ontworpen door Apple) maar niet super functioneel voor de rauwdouwer onder ons. Die kan beter voor een steviger hoesje kiezen, zoals dit exemplaar van AliExpress. Dit hoesje dat aan een karabiner hangt biedt volgens de productpagina ‘military grade‘ bescherming. Neem dit met een korreltje zout en ga alsnog een beetje voorzichtig met je AirTag om, wil je?

sterke AirTag case
Sterke AirTag case (Afbeelding: AliExpress)

0,85 euro

AirTag ‘pas’ voor in portemonnee

Een AirTag accessoire die zeker in Apple’s rijtje ontbreekt is deze ‘pinpas’ om het kleine gadget in te stoppen. Schuif de pas in je portemonnee om die, in geval van diefstal, te kunnen tracker. De pas is ongeveer vijf keer zo dik als de gemiddelde bankpas dus het vereist wel dat je afstand neemt van die vijf verlopen sportschoolpasjes in je portemonnee.

AirTag pas portemonnee
AirTag pas voor in portemonnee (Afbeelding: AliExpress)

1,26 euro

Typisch AliExpress: Dounut AirTag hoesje en sleutelhanger

Apple’s accessoires voor de AirTag zijn stijlvol en simpel. Alles wat dit hoesje niet is. Juist daarom is ‘ie zo lekker. Al zetten we onze tanden toch maar niet in dit siliconen ding.

doughnut AirTag hoesje AliExpress
Donut AirTag sleutelhanger (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: nog eens 5 goedkope AirTag hoesjes en sleutelhangers
Sluiten