AliExpress: 5 toffe en vreemde cases voor je Apple AirPods

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 toffe en vreemde cases voor je AirPods.

AliExpress deal: Mini trolley voor je AirPods

We beginnen deze lijst met deze super kleine koffer voor je AirPods. De case is gemaakt van siliconen en in verschillende designs en kleuren verkrijgbaar. Een vrij neutrale optie, als je hem met de rest van deze lijst vergelijkt tenminste.

AirPods AliExpress trolley
Mini koffer voor je AirPods (Bron: AliExpress)

0,90 Euro

AliExpress deal: Kinder Bueno case

De zoetekauw smelt bij de gedachte van een Kinder Bueno. Een van de meest zoete, maar de meest lekkere candybars die er is. Alleen deze is bedoeld om je Bluetooth oordopjes in te bewaren.

Kinder Bueno AirPods
Kinder Bueno AirPods case (Bron: AliExpress)

Vanaf 1 cent

AliExpress deal: Disney AirPods case

Uiteraard is er ook een Disney case voor je AirPods te vinden op de Chinese webshop. De siliconen case is verkrijgbaar in een Mickey- en Minnie Mouse variant. Maar wie een kijkje neemt op Ali zal nog veel andere Disney-opties tegenkomen.

Disney AirPods case
AirPods case Mickey & Minnie Mouse (Bron: AliExpress)

1,03 Euro

Nintendo Switch

Ook de fanatieke gamer kan een passende case voor zijn AirPods vinden op de Chinese webshop. Dit siliconen exemplaar heeft de herkenbare look van een Nintendo Switch.

AliExpress gameboy airpods
Gameboy AirPods case (Bron: AliExpress)

1,04 Euro

Mini Ikea-tas

We eindigen deze lijst met een van onze favorieten: een mini Ikea-tas voor je AirPods. Je kunt je oordopjes in de zachte siliconen case bewaren en die kun je dan weer in de herkenbare tas bewaren.

AliExpress IKEA AirPod case
Mini IKEA-tas voor je AirPods (Bron: AliExpress)

1,30 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 toffe en vreemde cases voor je Apple AirPods
Sluiten