AliExpress: 5 Baby Yoda gadgets die je niet kunt laten liggen

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 items voor iedere liefhebber van Baby Yoda.

AliExpress deal: Autosticker Baby Yoda

Een beetje fout persoon heeft een foute autostikker op zijn bumper. Eigenlijk kunnen die niet door de beugel. Maar deze uitvoering kunnen we door de vingers zien.

Baby Yoda autosticker AliExpress
Baby Yoda autosticker (Bron: AliExpress)

3,00 euro

Baby Yoda LEGO-poppetjes

Er zijn een groot aantal LEGO-bouwpakketten beschikbaar van Star Wars: van The Skywalker Saga, deze Star Wars Porg tot aan de enorme Millennium Falcon. Wie zijn Star Wars LEGO-collectie echt compleet wil maken hoeft daar alleen nog maar dit onofficiële Baby Yoda poppetje aan toe te voegen.

Baby Yoda LEGO AliExpress
Baby Yoga LEGO poppetje (Bron: AliExpress)

0,59 euro

AliExpress deal: Een echte Baby Yoda

Als je haar lief aankijkt wil oma vast wel zo’n schattig Baby Yoda-pakje voor je baby breien. Zo niet, dan kun je altijd terecht op de Chinese webshop. Bestel je hem nu dan is hij vast op tijd binnen voor carnaval 2021.

Baby Yoda gebreid AliExpress
Gebreid pakje voor een echte baby Yoda (Bron: AliExpress)

Vanaf 6,42 Euro

AliExpress deal: Mandalorian Mannen Hoodie

Ali staat vol met onofficiële Star Wars merchandise. Het is dan ook geen verrassing dat je er allerlei merch van Disney+’ Baby Yoda kunt vinden. Zoals bijvoorbeeld deze warme hoodie. Geen Baby Yoda-fan? Dan kan deze leverancier er ook gewoon wat anders voor je op afdrukken.

AliExpress Star Wars Disney+
Hoodie met print (Bron: AliExpress)

9,59 euro

AliExpress klassieker: fan art

Uiteraard is er ook de (on)nodige fan art te vinden op de Chinese webshop. Of deze schilderijen daadwerkelijk handgeschilderd zijn is altijd de vraag, maar dat maakt niet uit voor wie de print echt tof vindt. De meeste afbeeldingen zijn echter vrij bijzonder en wellicht onbedoeld abstract. De onderstaande afbeelding is nog redelijk oké, maar wie op de link in de prijs klikt vindt een wat eh, abstracter voorbeeld.

Baby Yoda schilderij AliExpress
Baby Yoda op canvas (Bron: AliExpress)

162,62 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 Baby Yoda gadgets die je niet kunt laten liggen
Sluiten