Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 19 mei 2020

AliExpress: 5 bijzonder (on)opvallende draadloze QI opladers

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 draadloze QI opladers.

Muismat met ingebouwde draadloze QI oplader

Een bureau of tafel vol kabels en verschillende apparaten staat niet erg opgeruimd. Een draadloze oplader vervangt in ieder geval de oplaadkabel van je smartphone en/of smartwatch. Deze muismat functioneert als draadloze oplader dankzij de ingebouwde QI-functie. Het is een handige gadget voor wie al een muismat gebruikt. Deed je dat eerder nooit? Dan haal je nu dus eigenlijk juist extra ‘rommel’ op je bureau of tafel. Hij is dus alleen handig echt handig naast je laptop. Kies op AliExpress uit een van de zes kleuren voor de muismat zodat hij goed in je interieur opgaat.

Muismat QI oplader
Draadloze oplader en muismat in 1 (Afbeelding: AliExpress)

7,28 euro

AliExpress deal: Tafellamp en QI oplader in 1

Deze LED-lamp is een soort halo waaronder je je smartphone kunt opladen. Dat maakt het een handig nachtlampje met subtiel licht dat niet direct omhoog of in je ogen schijnt. De lamp werkt met een touch-functie: één aanraking is 30 procent licht, bij twee aanrakingen geeft de lamp 70 procent licht en bij drie keer aanraken brandt hij vol licht. De oplader heeft echter geen extra knop: leg je smartphone er op en hij laadt vanzelf op. Mits je toestel is voorzien van QI natuurlijk.

LED lamp QI oplader
LED-lamp met QI oplader (Afbeelding: AliExpress)

7,69 euro

AliExpress topper: Make-up spiegel met draadloze oplader

De derde draadloze oplader uit dit rijtje is een bijzonder exemplaar. Het is een (make-up) spiegel met LED-lamp en QI oplader. Over het ontwerp van deze vreemde plastic gadget is misschien niet lang genoeg nagedacht. Als je de telefoon op de lader zet zie je de spiegel namelijk niet meer. Hij is wel multifunctioneel, maar echt handig is deze draadloze oplader en spiegel in 1 niet.

AliExpress spiegel QI lader
Spiegel en QI oplader (Afbeelding: AliExpress)

7,59 euro

Onzichtbare QI oplader

Het grootste voordeel van een draadloze QI oplader is dat hij snoeren overbodig maakt. Dat maakt de oplader functioneel en vaak relatief onopvallend. Deze oplader van AliExpress gaat nog een stapje verder. De magnetische QI oplader bestaat uit twee delen: een voor onder de tafel en een voor op de tafel. Zo is het deel dat op je bureau of tafel ligt plat en haast onderdeel van het tafelblad. Hij werkt door verschillende materialen zoals marmer, hout en glas.

QI oplader tafel AliExpress
Draadloze QI oplader voor in de tafel (Afbeelding: AliExpress)

35,48 euro

AliExpress deal: Xiaomi Mi draadloze oplader

De laatste draadloze oplader uit dit rijtje is er een van Xiaomi. Want wie ons een beetje kent weet dat we niet zo stiekem fan zijn van dit Chinese tech-merk. De prijs-kwaliteit-verhouding van deze producten is doorgaans namelijk erg goed is. Dat geldt ook voor deze draadloze 20W oplader met QI. Dankzij de ingebouwde ventilator blijft hij koel. Daarnaast schakelt hij automatisch uit als er iets anders dan een smartphone op de de lader ligt. Gebruik de draadloze oplader met QI voor je Xiaomi-smartphone, je iPhone of je Samsung toestel.

Xiaomi Mi draadloze oplader
Xiaomi Mi draadloze oplader (Afbeelding: AliExpress)

10,90 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 bijzonder (on)opvallende draadloze QI opladers
Sluiten