Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 22 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 bizarre elektrische voertuigen voor op de weg in 2022

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 elektrische voertuigen voor je op een rij gezet waarmee je zo het nieuwe jaar in vliegt.

Elektrische ‘motor’

Zie hier een elektrische ‘motor’ met een 3000W motor. Dat is de enige specificatie die we te weten kunnen komen op de productpagina van het cruisy ding. De rest kunnen we er alleen maar bij fantaseren. Heeft dit elektrische voertuig een ingebouwde popcorn machine onder het zadel? Verwarmde handvaten die een fijne handmassage geven? Anti-diefstalbeveiliging die bestaat uit een automatische rookbom die afgaat wanneer iemand het voertuig aanraakt? Wie weet.

elektrische motor ALiExpress
Elektrische motor (Afbeelding: AliExpress)

663,00 euro

AliExpress topper: nog een elektrische ‘motor’

We gaan nog even verder met een andere cruiser. Deze elektrische ‘motor’ lijkt een serieuze low rider. Met een motor met een vermogen van 1500 of 2000 Watt is het misschien ook een serieuze slow rider. Maar dat maakt vast niet uit. Wie dit ding onder z’n kont heeft wil gezien worden, of wilde gewoon heel graag eens ervaren hoe het is om op een ‘motor’ te rijden zonder motorrijbewijs.

elektrische motor AliExpress
Elektrische motor (Afbeelding: AliExpress)

611,82 euro

Elektrische wielen voor skateboard

Hoe irritant is het elektrische skateboard?! Heel. Wanneer er weer een veel te hard over de stoep raast krijgen we spontaan zin om.. Nee, laten we aardig blijven. Het is best cool. Wanneer je er zelf op staat. Met deze kit tover je je eigen skateboard om in een elektrisch exemplaar. Of het werkt? Dat mag je zelf uittesten. Onze tip: doe het niet.

wielen elektrisch skateboard
Elektrische wielen voor skateboard (Afbeelding: AliExpress)

24,71 euro

Elektrische fiets

Oké, oké, dat begint ergens op te lijken. Deze elektrische fiets is zowaar haast stijlvol. Voor minder dan 2000 euro lijkt het een prima e-bike. Al is het eigenlijk nooit een goed idee om een elektrische fiets van AliExpress te kopen. Enfin. Deze e-bike heeft drie modi, waarvan een de ‘human mode’ is, aka lekker zelf trappen. Eigen trapkracht meetellen als een aparte modus is een beetje valsspelen, maar we zullen het deze keer door de vingers zien.

elektrische fiets cruiser
E-bike cruiser (Afbeelding: AliExpress)

1712,92 euro

Typisch AliExpress: Elektrische step Ninebot Max

De elektrische step is hot. Niet omdat het elektrische vervoersmiddel er zo sexy uitziet, maar wel omdat het een lekker praktisch ding is voor in de stad en de dagelijks commute. Deze elektrische step is er een van Segway. Tenminste, als we hier een echt exemplaar voor ons hebben.

Je kent Segway waarschijnlijk van, tja, de ‘Segway’. Naast dit opvallende voertuig heeft de fabrikant ook elektrische steps ontwikkeld. Eentje waarmee je misschien liever over straat gaat dan de ‘Segway’ zelf. Deze Ninebot Max is een opvolger van de ES2 en ES4. Deze elektrische step valt op door zijn gewicht (19 kilo) en ietwat logge ontwerp. Dit lijken misschien nadelen, maar maken deze Ninebot Max ook juist geschikt op minder gladde en vlakke ondergronden. Daarnaast heeft deze step een actieradius van maar liefst 65 kilometer. Dat is best flink, en dat geldt trouwens ook voor de prijs van dit ding. Dan kiezen wij toch liever voor de benenwagen.

aliexpress Ninebot elektrische step
Ninebot elektrische step (Afbeelding: AliExpress)

529,07 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 bizarre elektrische voertuigen voor op de weg in 2022
Sluiten