AliExpress 5 bizar handige apparaten en gadgets voor in de keuken

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 keukenapparaten die jouw kook-skills naar het volgende niveau tillen.

AliExpress deal: Elektrische crêpe-, tortilla-, pannenkoek-, en pizza-maker

Op zoek naar 1 pan waarmee je al je favoriete gerechten kunt maken? Say no more. AliExpress verkoopt namelijk deze bakplaat in de vorm van een pan. Je kunt er werkelijk alles op bakken. Van tortilla tot omelet. Precies, je keuken wordt eigenlijk overbodig met dit apparaat. In de productbeschrijving staat ”pls geef ons 5 sterren”. We geven er 4. En dat is alleen omdat hij niet ook cocktails maakt.

elektrische pannenkoekenmaker AliExpress
Elektrische allesbakker (Afbeelding: AliExpress)

17,02 euro

AliExpress deal: Xiaomi Xiaoda kraan voor kokend water

De Quooker maakte een aantal jaar geleden zijn entree in onze keukens. Niet in de jouw? Scoor dan de variant van Xiaomi. Op het LCD-scherm kun je aflezen wat de temperatuur van het water is en je verstelt hem gemakkelijk van warm naar koud water.

Xiaomi kraan
Xiaomi kraanopzetstuk (Bron: AliExpress)

26,86 Euro

AliExpress deal: Ijsmaker

Je kunt naar de IKEA rijden voor een softijsje. Wie de chaos van de Zweedse meubelgigant niet aan kan doet er beter aan om dit apparaat in huis te halen. Hier bereid en tap je eigenhandig ijs mee. Deze gadget is zeker geen must in de keuken, maar wel een must in je leven. Dn ook 113 euro heb je onbeperkt ijs tot je beschikking.

ijsmaker AliExpress
Ijsmaker (Bron: AliExpress)

113,27 Euro

Xiaomi Miria elektrische rijstkoker

Rijst perfect koken is niet zo makkelijk als het lijkt. Wie het liever wel makkelijk houdt kan simpelweg een rijstkoker aanschaffen. Die doet het magische werk voor je. De slimme rijstkoker van Xiaomi ondersteunt wifi zodat je hem kunt koppelen aan de bijbehorende app. Zo schakel je hem in of uit en kun je hem alvast klaarzetten wanneer je maar wilt. Daarnaast heeft hij nog vele andere slimme functies.

Xiaomi AliExpress rijstkoker
Xiaomi rijstkoker (Bron: AliExpress)

53,24 Euro

Elektrische flessenopener

Een elektrische flessenopener is dé gadget om mee te showen tijdens een diner. Deze opener opent je fles rode en witte wijn met gemak. Zonder dat er brokken kurk in je lekkere drankje verdwijnen. Al is het misschien nog toffer om te showen dat je een fles wijn kunt openen met je schoen. Daar kun je op YouTube genoeg tutorials voor vinden.

elektrische flessenopener AliExpress
Elektrische flessenopener (Bron: AliExpress)

8,47 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress 5 bizar handige apparaten en gadgets voor in de keuken
Sluiten