Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 12 jan 2020

AliExpress: 5 bijzonder bizarre Bluetooth speakers

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 Bluetooth speakers met een opmerkelijk design.

AliExpress deal: Eikel speaker

Deze houten speaker in de vorm van een eikel is super makkelijk mee te nemen. Hij is erg klein en je hangt hem bijvoorbeeld zo aan je tas. De speaker heeft ook een ingebouwde microfoon zodat je er handsfree mee kunt bellen. Of het geluid goed is dat is aan jou om te testen, maar voor het design krijgt deze speaker zeker een aantal punten.

eikel speaker AliExpress
Bluetooth speaker – houten eikel (Bron: AliExpress)

10,75 Euro

AliExpress deal: Badminton shuttle Bluetooth speaker

Op de Chinese webshop vind je werkelijk voor iedereen wat. Zo vindt bijvoorbeeld ook de badminton-fanaat er een Bluetooth speaker in de vorm van een shuttle. Verwar deze kleine speaker alleen niet met een echte shuttle. Want deze gadget houdt het waarschijnlijk niet een slag van je racket vol.

AliExpress badminton shuttle speaker
Bluetooth speaker in de vorm van een shuttle (Bron: AliExpress)

10,23 Euro

AliExpress deal: Bluetooth speaker en plantenpot in 1

AliExpress is niet vies van multifunctionele gadgets. Neem bijvoorbeeld deze Bluetooth speaker die ook fungeert als plantenpot. Volgens de productomschrijving maakt de bloempot een pianogeluid als je de plant aanraakt. Dat is geinig, maar de plant aanraken is natuurlijk niet geweldig goed voor het leven van de plant…

Bluetooth speaker plantenpot
Bluetooth speaker en plantenpot in 1 (Bron: AliExpress)

14,68 Euro

Bluetooth speaker met karaoke

Op zoek naar een speaker in de vorm van een varken met zonnebril waarmee je ook karaoke kunt doen? Say no more. De Chinese webshop verkoopt deze vreemde bluetooth speaker met gouden microfoon zodat je je gouden keeltje kunt laten horen.

Bluetooth speaker varken AliExpress
Bluetooth speaker varken design (Bron: AliExpress)

35,28 Euro

Opvouwbare speaker

Is het een boek? Is het een lamp? Is het een speaker? Nee, ja en ja. Deze gadget lijkt op een boek maar fungeert als je hem uitvouwt als speaker en lamp. Je kunt hem ook instellen als alarm met de bijgeleverde afstandsbediening.

Bluetooth speaker lamp AliExpress
Opvouwbare Bluetooth speaker en lamp in 1 (Bron: AliExpress)

31,95 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 bijzonder bizarre Bluetooth speakers
Sluiten