Typisch AliExpress: 5 bizarre en opvallende elektrische voertuigen

Uncategorized Lisanne Beijen 15 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress staat bekend als de website waarop je alles, dus echt alles, kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms ook handige gadgets. Hel soms. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 vreemde elektrische voertuigen voor je op een rij gezet.

Elektrische fietstaxi

Deze elektrische driewieler is een stuk comfortabeler en gezelliger dan een tandem. Zeker voor de passagiers. Die hoeven namelijk niet mee te trappen. Altijd al gedroomd van je eigen fietstaxi-bedrijf? Dit is je kans.

elektrische fietstaxi
Elektrische fietstaxi (Afbeelding: AliExpress)

3447,16 euro

AliExpress topper: Elektrische food truck

Natuurlijk, AliExpress, een elektrische food truck in UK-thema. Waarom ook niet. Dat dit hoge hoekige doosje kan rijden lijkt ietwat onwaarschijnlijk, maar of het werkt is natuurlijk altijd de gok wanneer je iets van Ali bestelt. Het grote voorraam geeft in ieder geval een goed kijkje in de keuken. Letterlijk. Hou je werkplek dus schoon als je klanten wilt behouden.

elektrische food truck
Elektrische food truck (Afbeelding: AliExpress)

2408,65 euro

Elektrisch Volkswagen busje, maar dan anders

Het is niet verrassend dat we een ‘Volkswagen’ busje op de Chinese webshop tegenkwamen. Dit kleine busje is uiteraard niet echt het iconische VW T2 busje, maar een niet zo goede replica. Dit koekblik rijdt elektrisch. Dat dan weer wel.

elektrisch busje AliExpress
Elektrisch busje (Afbeelding: AliExpress)

2225,38 euro

Elektrische shuttlebus, iemand?

Dit is een elektrisch voertuig voor die ene vriend die altijd de BOB is. In deze elektrische shuttlebus past de hele vriendengroep na een nachtje uit, plus (nieuwe) aanhang. De elektrische bus is 5 meter lang en heeft ruimte voor 14 passagiers. Een parkeerplaats zoeken wordt dus wel lastig.

elektrische shuttlebus AliExpress
Elektrische shuttlebus (Afbeelding: AliExpress)

10.036,05 euro

Typisch AliExpress: elektrische vouwfiets met twee voorwielen

Er staan meer dan genoeg vreemde elektrische fietsen en elektrische steps op AliExpress. Dit exemplaar is daar een goed voorbeeld van. Het is een verrassende en verwarrende combo tussen een elektrische vouwfiets en een elektrische step. Alleen dan met twee voorwielen. Zie het als een set zijwieltjes. Of deze twee wielen daadwerkelijk extra stabiliteit bieden tijdens een vliegensvlugge rit op dit vervoermiddel? Joost mag het weten.

elektrische step AliExpress
Elektrische vouwfiets (Afbeelding: AliExpress)

835,14 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen