AliExpress: 5x een Bluetooth muis voor je laptop en iPad

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 Bluetooth computermuizen van je favoriete Chinese webshop.

AliExpress deal: Basic Logitech Bluetooth muis Pebble

Logitech is een bekend merk als het op computer accessoires aankomt. Ook op AliExpress vind je een groot aanbod van dit merk. Bijvoorbeeld deze compacte Bluetooth muis. De Logitech Pebble heeft een strak design, is lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. Hij werkt op een batterij maar heeft een functie om die batterij te besparen. De muis gaat namelijk automatisch in slaapstand als je hem even niet gebruikt. Deze muis is een prima alternatief voor een duurdere Magic Mouse van Apple.

Logitech Pebble Bluetooth muis AliExpress
Logitech Pebble Bluetooth muis (Afbeelding: AliExpress)

19,25 euro

AliExpress deal: Logitech MX Anywhere 2S

De Bluetooth muis van Logitech hierboven is een basic model. Het tech-merk heeft ook een iets ‘geavanceerdere’ lijn met producten. Dat betekent niet dat deze muis ontelbaar veel bijzondere features heeft, maar hij werkt misschien net wat accurater en sneller. Daarnaast kun je hem aan drie apparaten tegelijkertijd koppelen; middels een druk op een knopje springt hij van apparaat naar apparaat. Deze Bluetooth muis werkt op verschillende systemen, bijvoorbeeld op Windows en iOS.

Logitech Mx muis
Logitech MX Anywhere 2S (Afbeelding: AliExpress)

45,43 euro

Bluetooth draadloze muis van Xiaomi

Wie zijn muis op kantoor is vergeten kan ook een goed exemplaar van Xiaomi op AliExpress scoren. Deze Bluetooth muis kost je nog geen 15 euro en zal niet teleurstellen. De aluminium muis ziet er strak uit, is lichtgewicht en werkt zonder batterijen. Je laadt hem op via een bijgeleverde USB-kabel.

Xiaomi muis AliExpress
Xiaomi Mi Bluetooth muis (Afbeelding: AliExpress)

12,80 euro

Seenda Verticale Bluetooth muis

Misschien heb je wel eens grapjes gemaakt over een collega die zo’n gekke verticale muis heeft. Diep van binnen ben je eigenlijk wel benieuwd hoe zo’n ergonomische muis in de hand ligt. Heb je te veel gene en durf je niet af te wijken van je hippe Apple Magic Mouse op kantoor? Kies dan tijdens het thuiswerken voor dit verticale exemplaar. Dat vergroot comfort voor je pols en vermindert je sterke onnodige oordelen over slimme collega’s met een dergelijke computermuis.

Seenda verticale muis AliExpress
Seenda verticale muis: ergonomisch en tegen een muisarm (Afbeelding: AliExpress)

11,25 euro

AliExpress topper: Bluetooth muis voor aan je vinger

Je kunt het natuurlijk ook nog een stap verder nemen. Ga van een Bluetooth verticale computermuis naar een ring muis. Deze draadloze gadget is klein en daardoor makkelijk mee te nemen, maar belooft ook nog beter te zijn voor de houding van je pols en hand. Doordat hij als een ring om je vinger zit kun je hem tijdens het typen om laten. Super efficiënt dus. Dat wint je aan het einde van de werkdag misschien een minuut of 2.

Uthai Bluetooth Muis AliExpress
Uthai Bluetooth muis (Afbeelding: AliExpress)

7,49 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5x een Bluetooth muis voor je laptop en iPad
Sluiten