AliExpress: 5 (on)opvallende Bluetooth gadgets om muziek mee te luisteren

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende gadgets voor je uitgezocht waarmee je naar je favoriete muziek kunt luisteren.

AliExpress topper: ‘Onopvallende’ Bluetooth oordopjes: QCY QS2

Deze draadloze oordopjes zijn niet onzichtbaar, maar veel compacter dan dit wordt het niet. Op AliExpress staat veel rommel, maar deze Bluetooth oordopjes van QCY zijn kwalitatief niet mis. En dat voor nog geen twintig euro. Ze hebben een 43 mAh accu die het een dag volhoudt in de standby-modus. Daarnaast zijn ze in 2 uur opgeladen en gaan 4 uur mee met een volle accu. Dat is niet super lang, maar je als je de oplaad case met 800 mAh accu gebruikt dan wordt die batterijduur flink verlengd.

QCY draadloze oordopjes
QCY QS2 (Afbeelding: AliExpress)

15,37 euro

Afhankelijk van welke kleur je kiest (on)opvallend: Bluedio T5 hoofdtelefoon

Ook deze Bluedio T5 hoofdtelefoon is een koopje, maar voor dit geld zeker geen miskoop. De over-ear hoofdtelefoon is absoluut opvallender dan de bovenstaande draadloze oordopjes en niet geschikt voor wie subtiele oordopjes zoek. Naast het uiterlijk zijn ook de functies van deze hoofdtelefoon opvallend. Zo heeft de goedkope Bluedio hoofdtelefoon namelijk actieve noise cancelling en een batterijduur van zo’n 25 uur.

Bluedio T5 Bluetooth headphone noise cancelling
Bluedio T5 draadloze hoofdtelefoon met noise cancelling (Afbeelding: AliExpress)

24,83 euro

AliExpress topper: Xiaomi Redmi Airdots 2

In dit rijtje mogen oordopjes van Xiaomi niet ontbreken. De Redmi Airdots zijn draadloze oordopjes die worden geleverd in een oplaad case. Ten opzichte van de vorige versie van de Airdots beloven deze een snellere en stabielere verbinding te leveren via Bluetooth 5.0.

Xiaomi redmi airdots
Xiaomi Redmi Airdots 2 (Afbeelding: AliExpress)

16,97 euro

Marshall Major hoofdtelefoon

Marshall heeft een aantal toffe opvallende hoofdtelefoons in de collectie. Die hoofdtelefoons kosten minimaal 70 euro, en dus geen twintig. Of deze Marshall hoofdtelefoon een echte is betwijfelen we daarom sterk, maar wie weet is het een goede namaak die niet onderdoet voor andere 20 Euro hoofdtelefoons op de webshop.

MArshall Major 3
Marshall Major 3 (AFbeelding: Marshall)

20,42 euro

Super goedkope gekleurde Bluetooth oordopjes

Wie een klein budget geeft is op de Chinese webshop aan het juiste adres. Daar scoor je namelijk voor nog geen drie euro deze draadloze oordopjes met microfoon en noise cancelling. Of de oordopjes en al zijn functies goed werken mag je zelf uitproberen. Al raden we wel aan om je de definitie van ‘goed’ wat ruimer te nemen. We hebben het wel nog altijd over oordopjes van minder dan drie euro.

Bluetooth oordopjes AliExpress
Bohm A6S Pro oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

2,95 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende Bluetooth gadgets om muziek mee te luisteren
Sluiten