Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 27 jun 2021

Typisch AliExpress: 5 opvallende Bluetooth hoofdtelefoons en -oordopjes

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende en typisch AliExpress Bluetooth hoofdtelefoons en -oordopjes voor je uitgezocht.

Nieuw en retro tegelijkertijd

De eerste hoofdtelefoon in dit rijtje doet ons denken aan een hoofdtelefoon van 20 jaar geleden. Alleen hingen er toen snoeren aan en had hij in die tijd geen Bluetooth. Dit geupdate exemplaar werkt met Bluetooth 5.0 en heeft knoppen op de buitenkant via welke je liedjes kunt skippen op Spotify. Op een van de oorschelpen is verder een lekker retro ster afgedrukt, ter motivatie tijdens het bankdrukken, of zoiets.

Bluetooth hoofdtelefoon AliExpress
Bluetooth hoofdtelefoon: retro of niet? (Afbeelding: AliExpress)

8,95 euro

AliExpress topper: 1 oortelefoon?

Met twee Bluetooth oordopjes in je oren ben je compleet in je eigen wereld. Of in die van de podcast die je luistert natuurlijk. Voor wie dat te veel van het goede is en ook nog (half) bij de les wil blijven verkoopt Ali een enkel oordopje. Dit oordopje met Bluetooth functioneert als kleine headset via welke je kunt bellen en welke je de hele dag in je oor kunt laten zitten. Tenminste, als hij een beetje comfortabel zit natuurlijk of er niet halverwege de dag al uitvalt.

Bluetooth oordopje AliExpress
Enkel Bluetooth oordopje (Afbeelding: AliExpress)

2,15 euro

Slimme bril met ingebouwde speaker

Nog minder opvallend dan een enkel oordopje in je oor is deze bril. Oké, het is wel een opvallend item maar niemand verwacht dat je via de bril ook muziek kunt luisteren en kunt bellen. Ali’s slimme bril heeft namelijk een ‘semi open audiosysteem’. Hoe deze precies werkt weten we niet, maar laat het ons weten als je hem hebt uitgetest. Het lijkt er namelijk niet op dat de bone conduction technologie in deze bril is ingebouwd.

slimme bril AliExpress
Slimme bril met speaker (Afbeelding: AliExpress)

51,08 euro

Bluetooth oordopjes in opvallende case

In de categorie ‘Het oog wil ook wat’ kwamen we deze Bluetooth oordopjes tegen in opvallende kleuren en nog meer opvallende case. Of je oog dit wil is echter de vraag. De case lijkt niet enorm praktisch om in je jaszak te steken, maar tja, het oog wil dus blijkbaar ook wat.

Bluetooth oordopjes
Bluetooth oordopjes in ‘cute’ case (Afbeelding: AliExpress)

5,18 euro

Typisch AliExpress: simpele gekleurde Bluetooth oordopjes

We kwamen naast de bovenstaande Bluetooth oordopjes in wat Ali een ‘Cute case’ noemt ook een set oordopjes tegen in een iets simpelere case. De oordopjes zijn leverbaar in zwart, wit en een paar andere kleuren van de regenboog. Ze zijn zeker een stuk vrolijker en opvallender dan Apple’s simpele AirPods.

De kwaliteit van deze oordopjes is vergelijkbaar met het hierboven genoemde voorbeeld. Is dat waar voor je geld? Dat is een vraag die je niet mag stellen als je maar een paar euro betaalt voor Bluetooth oordopjes.

Bluetooth oordopjes kleur
Bluetooth oordopjes in verschillende kleuren (Afbeelding: AliExpress)

1,52 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 opvallende Bluetooth hoofdtelefoons en -oordopjes
Sluiten