Thuiswerken met AliExpress: 5 Bluetooth soundbars voor bij je pc (en tv)

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 Bluetooth soundbars voor je op een rij gezet die je aan je pc of tv kunt koppelen.

Xiaomi Redmi 2020 soundbar

Laten we eerlijk zijn: het geluid dat uit vrijwel iedere laptop (en tv) komt is niet om aan te horen. Een soundbar onder je monitor of tv maakt muziek luisteren tijdens het werken of een film kijken een stuk aangenamer. Uiteraard heeft het Chinese tech-merk Xiaomi een soundbar in de collectie. Dit lichtgewicht Bluetooth exemplaar (80Hz – 20000Hz) komt het beste uit de verf onder je tv.

Xiaomi Redmi 2020 soundbar
Xiaomi Redmi soundbar (2020) (Afbeelding: AliExpress)

34,44 euro

AliExpress deal: Soundbar voor bij je computer

De tweede soundbar in dit rijtje is er een die het beste tot zijn recht komt als je hem aan je laptop of computer koppelt. Dit kan via Bluetooth 5.0. De strakke speakers zijn een set van drie losse speakers (een losse bas-speaker) en hebben een bereik van 30Hz tot 15000Hz. Daarnaast beschikken ze over een ingebouwde microfoon zodat je er ook belletjes mee kunt plegen.

bass soundbar computer AliExpress
Bass soundbar voor computer (Afbeelding: AliExpress)

31,74 euro

Bluetooth soundbar met microfoon voor laptop/pc

Ook deze Bluetooth soundbar is geschikt voor je pc en heeft een ingebouwde microfoon. Of ja, ingebouwd… Misschien is ‘opgebouwd’ een beter woord. De microfoon zit namelijk aan de buitenkant van de speaker als een soort telecom microfoon. Daarnaast kun je de speaker ‘doormidden breken’ zodat hij ook als twee staande speakers te gebruiken is.

soundbar microfoon AliExpress
Soundbar met microfoon (Afbeelding: AliExpress)

14,34 euro

Bluetooth 5.0 speaker voor de pc

De vierde Bluetooth speaker in dit rijtje heeft een strak ontwerp en LED-verlichting aan beide zijden. De compacte speaker staat goed onder je monitor maar werkt ook prima met een tv. Met een bereik van 25Hz tot 20000Hz is dit misschien een prima koop, zeker gezien de prijs.

Bluetooth speaker pc AliExpress
Bluetooth soundbar voor de pc (Afbeelding: AliExpress)

15,80 euro

AliExpress topper: Xiaomi MDZ-27-DA draadloze Bluetooth soundbar voor de tv

De laatste soundbar uit dit rijtje is er ook een van Xiaomi. Deze strakke Bluetooth speaker kan aan de muur worden bevestigd maar hij kan ook prima staan. Gezien het formaat is de soundbar niet erg geschikt om met je pc te gebruiken, maar hij zal het goed doen onder je tv. Xiaomi’s Bluetooth soundbar heeft een bereik van 50Hz tot 25000Hz.

Xiaomi soundbar AliExpress
Xiaomi soundbar (Afbeelding: AliExpress)

86,96 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Thuiswerken met AliExpress: 5 Bluetooth soundbars voor bij je pc (en tv)
Sluiten