Typisch AliExpress: 5 vreemde, opvallende en bizarre Bluetooth speakers

Uncategorized Lisanne Beijen 30 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Er worden ontelbaar veel items op AliExpress verkocht door ontelbaar veel verkopers. Het juiste item vinden op de Chinese webshop is daarom vaak een vervelende zoektocht. Besteed jij je tijd liever ergens anders aan? Dat begrijpen we. Daarom speuren wij AliExpress wekelijks af voor handige en/of opmerkelijke gadgets. Hier vijf ehm, bijzondere Bluetooth speakers.

Bluetooth speaker vermomd als klein vreemd poppetje

In de categorie ‘vreemde Bluetooth speakers’ hebben we als eerste een mini Bluetooth speaker voor je in de vorm van een soort poppetje. Tenminste, we denken dat het een poppetje moet voorstellen. Volgens Ali is het ding in ieder geval ‘Very interesting to listen‘. Of dat betekent dat het poppetje interessante verhalen vertelt of dat het geluid interessant klinkt (en dat is nooit een compliment)? Daar kom je vanzelf achter als je dit ding 15 euro waard vindt.

Bluetooth speaker poppetje
Bluetooth speaker vermomd als klein poppetje (Afbeelding: AliExpress)

14,69 euro

AliExpress topper: Kat als speaker

Aan dit gadget kunnen we helemaal niet zien dat het een speaker is. Al kunnen we ook maar net zien dat het een kat moet voorstellen. De goed vermomde speaker beweegt, als we de productbeschrijving mogen geloven, op het ritme van de muziek. Eerst zien en dan geloven.

cat speaker Bluetooth speaker
Kat Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

8,26 euro

Hysterisch glanzende Bluetooth speaker

Zie hier een Bluetooth game speaker die je kunt gebruiken als soundbar onder de monitor. Het glanzende ding met RGB LED-verlichting is een, ehm, echte eye catcher. Of beter gezegd: ongewenste afleiding van het beeldscherm tijdens het gamen. Wat ons betreft mag dit flitsende lichtgevende ruimteschip weer terug de ruimte in. Doei!

AliExpress Bluetooth soundbar
SHINE! Bluetooth soundbar (Afbeelding: AliExpress)

48,79 euro

UFO, lamp en Bluetooth speaker in-een

Over ruimteschepen gesproken: dit is een zwevende UFO, lamp en Bluetooth speaker in-een. Logisch. Het geluid komt uit de UFO. Net als het licht trouwens. Het is alleen niet helemaal duidelijk hoe groot of klein het gadget is. Op de ene afbeelding staat de speaker-lamp op een tafel naast een stoel afgebeeld en lijkt het gigantisch, en op de ander staat het naast een laptop en is het een miniatuur gadget die je haast niet met het blote oog kunt zien. Het formaat blijft dus een verrassing tot de Bluetooth speaker wordt bezorgd.

ufo speaker AliExpress
UFO Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

99,90 euro

Typisch AliExpress: Belachelijk grote AirPod

Deze AirPod is zo groot als een kinderhoofd en past niet in je oor. De AirPod-replica is een Bluetooth speaker. Een gadget perfect voor de serieuze Apple-fans onder ons. Al betwijfelen we of de Apple-fan die diens voorkeur voor Apple-gadgets (lees: obsessie) zo’n uitvergrote replica van Ali durven te kopen. De Bluetooth speaker in AirPods-vorm is namelijk natuurlijk niet echt in het lab van Apple geboren.

AirPod speaker AliExpress
AirPods speakers (Afbeelding: AliExpress)

15,59 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen