Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 20 okt 2019

De 5 beste Bluetooth bone conduction hoofdtelefoons op AliExpress

Op AliExpress vind je de meest vreemde en handige gadgets. zo ook een breed aanbod in bone conduction hoofdtelefoons. Dit zijn hoofdtelefoons die het geluid niet via je oren maar via je botten overbrengt.

De bone conduction hoofdtelefoon stuurt trillingen via je jukbeenderen naar je oren. Dit is een beetje vreemd wanneer je voor het eerst zo’n hoofdtelefoon op zet, maar het zit super comfortabel.

Voordelen van de bone conduction hoofdtelefoon

De hoofdtelefoon die werkt met bone conduction heeft twee grote voordelen. De eerste is dat je minder kans hebt gehoorbeschadiging op te lopen. Een ander belangrijk voordeel van deze hoofdtelefoon is veiligheid: je oren zijn vrij dus je kunt omgevingsgeluid ook nog waarnemen.
Ideaal voor tijdens het hardlopen of fietsen dus. De hoofdtelefoon zit dus niet op je oren, maar gaat er overheen. Dit is zeer comfortabel. Dit zijn de 5 beste exemplaren van AliExpress.

Espanson Bone Conduction Titanium wireless stereo hoofdtelefoon

Deze headphone van Espanson is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij heeft een handig systeem om het volume te regelen en heeft ook een microfoon zodat je kunt bellen tijdens je activiteit. Daarnaast is hij zweet, stof en spatwaterdicht.

Espanson AliExpress
Espanson headphones (Bron: AliExpress)

120,44 Euro

AliExpress GL01 Bone conduction Bluetooth bril

Natuurlijk kun je op AliExpress ook een bril kopen met ingebouwde bone conduction functie. Iets minder praktisch als je het ons vraagt, maar de bril heeft wel veel slimme functies. Een goede optie voor wie het model van de Google Glasses net iets te futuristisch vindt, maar wie wel met smart glasses over straat wil.

Bone conduction
Smart glasses (Bron: AliExpress)

96,22 Euro

Genzo Z8 hoofdtelefoon met 5.0 Bluetooth en beengeleiging

Bone conduction, ook wel vertaald naar ‘beengeleiding, hoeft niet duur te zijn. Zo is te zien bij deze hoofdtelefoon. Hij kost nog geen 30 Euro en is ideaal voor buitensport door zijn lichte gewicht en speelduur van 6 uur.

AliExpress
Genzo Z8 hoofdtelefoon (Bron: AliExpress)

26,50 euro

F700 Bluetooth ‘oordopjes’ met bone conduction

Precies, dit zijn geen oordopjes maar oorhaakjes. De punt van de oorhaakjes die je tragus raakt zendt een trilling waardoor je de muziek ‘hoort’. Er wordt bij deze oortjes dus nog steeds geen muziek afgespeeld in je oor. Alleen trilt hij op een ander bot. Over die trilling gesproken: die voel je niet. De geluidsgolven zijn niet voelbaar, maar alleen hoorbaar.

Bone conduction
Bone conduction oorhaakjes (Afbeelding: AliExpress)

14,59 Euro

AliExpress bone conduction masker

Heb je er altijd al uit willen zien als een karakter uit de Mad Max-films en tegelijkertijd naar rustgevende muziek willen luisteren? AliExpress heeft de uitkomst voor je: dit masker. Het beschermt je tegen luchtvervuiling én functioneert als bone conduction ‘hoofdtelefoon’. Deze gadget is voor niche doelgroep laten we maar zeggen.

Bone conduction AliExpress
Bone conduction masker (Bron: AliExpress)

51,62 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
De 5 beste Bluetooth bone conduction hoofdtelefoons op AliExpress
Sluiten