Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: nog eens 5 opvallende en hysterische kerst gadgets

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Kerst staat voor de deur! De winkels liggen al maanden lang vol met hysterische kerst accessoires en -gadgets. Je kunt uiteraard ook op AliExpress terecht voor opvallende kerst items. Al ben je daar nu, een paar dagen voor kerst, wel een beetje laat mee. Hier alsnog vijf van onze opvallende typische AliExpress favorieten.

Kerstige projecties

Deze kerstige projector tovert je huis met één stekker-in-het-stopcontact-steken om tot hét meest kerstige huis in de straat. Oké, heel creatief is deze versiering niet, maar het heeft wel wat. Wat dat precies is weten we overigens niet. Een voordeel van deze projector is dat je kunt genieten van een witte kerst, zelfs wanneer het niet sneeuwt. Al kun je er ook voor kiezen om geen energie te verspillen aan een apparaat zoals deze, zodat het een volgende kerst misschien wel weer eens sneeuwt.

kerst projector
Kerstprojector (Afbeelding: AliExpress)

12,17 euro

AliExpress topper: Opblaasbare LED-kerstbeer

Niets schreeuwt ‘KERST’ zo hard als een opblaasbare LED-ijsbeer in de voortuin. Oké, dat is niet helemaal waar. Een kerstboom is en stuk kerstiger dan een ijsbeer. Wat een ijsbeer met kerst te maken heeft? Niets. Behalve wanneer er een kerstman op de rug van het beest zit, natuurlijk. Dan is het een echte kerstbeer.

AliExpress LED-kerstbeer
LED-kerstbeer (Afbeelding: AliExpress)

41,65 euro

Mondkapje in kerstman-stijl

Ho ho ho, het lijkt erop dat de mondkapjes ook deze kerst gedragen moeten worden. Dat is niet leuk. Wat het een beetje leuker maakt? Een mondkapje in kerstman-stijl. Dit mondkapje heeft een lange witte baard en snor. Helaas komt het item sowieso niet op tijd aan voor kerst 2021. De oplossing: laat je creativiteit de vrije loop, pak er wat watjes en lijm bij, en voilà.

kerst mondkapje
Kerstig mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

2,23 euro

The Grinch kostuum

De Grinch is de nachtmerrie van menig kind. Niet omdat ‘ie kerst steelt, maar omdat ‘ie er zo vreselijk angstaanjagend uit ziet. Even serieus; wie heeft bedacht dat een figuur dat lijkt op een hond, kat en eekhoorn in-één wel de hoofdrol kan spelen in een gezellige einder-kerstfilm? Wie deze kerst het liefst alleen door brengt hoeft daarvoor in ieder geval alleen maar dit pak van Ali aan te trekken. Afzeggingen voor je kerstdiner gegarandeerd.

The grinch kostuum AliExpress
The Grinch kostuum (Afbeelding: AliExpress)

8,09 euro

Typisch AliExpress: LED-brilletje in kerst-thema

Kijk deze kerstdagen door een roze bril met dit LED-brilletje op je neus. Nee, een kerstboom is niet roze, maar het LED-licht kan wel roze schijnen. En in alle andere kleuren van de regenboog trouwens. Dit brilletje is ideaal voor wie tijdens een diner in kaarslicht nog wél wilt kunnen ziet wat er op diens bord ligt.

LED-kerstbril
Kerstboom op je neus (Afbeelding: AliExpress)

6,75 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: nog eens 5 opvallende en hysterische kerst gadgets
Sluiten