AliExpress gadgets voor op de camping: van solar powerbank tot -douche

AliExpress staat bekend als website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn vijf handige en opvallende gadgets voor een week(end) kamperen.

Draadloze solar powerbank 80.000mAh

Kamperen in een tent zonder toegang tot elektriciteit? Geen probleem. Je hoeft niet een uur in het toiletgebouw op de camping te hangen om je smartphone op te laden met een powerbank die werkt op zonne-energie. Tenminste, als de zon een beetje meehelpt om deze 80.000 mAh powerbank van AliExpress op te laden.

AliExpress’ powerbank werkt op zonne-energie en heeft verschillende functies. Zo functioneert hij ook als zaklamp, QI-oplader, kompas en is hij val- en schokbestendig.

solar powerbank AliExpress
Solar powerbank (Afbeelding: AliExpress)

12,92 euro

AliExpress topper: outdoor Bluetooth speaker met ‘kampvuur’-effect

Lekker aan het kampvuur zitten met en ‘Wonderwall’ pingelen op je gitaar? Het is de droom en nachtmerrie van iedere kampeerder. Wie geen gitaar kan spelen en geen fikkie mag stoken op zijn campingplaats kan in plaats daarvan voor deze speaker van AliExpress kiezen. Speel Wonderwall af op deze Bluetooth speaker terwijl je geniet van het niet zo overtuigende kampvuur-effect van de ingebouwde LED-lamp.

speaker verlichting
Bluetooth speaker met ingebouwd ‘sfeer’licht (Afbeelding: AliExpress)

18,04 euro

Multifunctionele campinglamp met powerbank

Wanneer de zon onder is gegaan is het handig een felle lamp te hebben die de binnenkant van de tent uitlicht. Een multifunctionele lamp als deze is zeker geschikt. Hij is waterdicht, functioneert ook als powerbank en heeft een afstandsbediening via welke hij ook te bedienen is. En o ja, hij functioneert ook perfect als muggen- en insecten lokker. Ritsen dicht voordat je dit felle licht aanzet dus.

lamp powerbank Aliexpress
Lamp met powerbank-functie (Afbeelding: AliExpress)

20,73 euro

Campingdouche

Er is niets mis met douchen in het toiletgebouw op een camping maar er gaat niets boven een douche in de frisse buitenlucht. Daarvoor heb je alleen een flinke jerrycan nodig en iemand die het water over je heen wil gieten, of een campingdouche als deze. De zak warmt het water dat erin zit op wanneer de zon erop schijnt zodat jij aan het einde van de dag hopelijk van een warme douche kunt genieten.

outdoor douche AliExpress
Outdoor douche (Afbeelding: AliExpress)

5,88 euro

Typisch AliExpress: mini elektrische verwarming

Is het eigenlijk nog niet warm genoeg om in een tent te slapen maar ga je toch een paar nachten kamperen? Good for you! Vergeet niet een paar dikke sokken, een extra deken en een elektrische kachel mee te nemen. Vooral deze laatste is je beste vriend wanneer je zit te bibberen in je slaapzak terwijl je je vastklampt aan een kop hete thee.

mini kachel AliExpress
Mini-kachel (Afbeelding: AliExpress)

11,26 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress gadgets voor op de camping: van solar powerbank tot -douche
Sluiten