AliExpress: 5 opvallende cases en bumpers voor je Apple Watch

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 bumpers en cases die je Apple Watch beschermen.

AliExpress deal: stevige case voor je Apple Watch klokje

Een Apple Watch is een kostbare gadget. Daarom is het geen slecht plan om hem te beschermen met een case of bumper. Dit exemplaar ziet er stevig en robuust uit. Hij is gemaakt van duurzaam PC en TPU (verschillende typen plastic) en gaat dus waarschijnlijk een leven lang mee. De cover bestaat uit een deel voor de voorkant van de Apple Watch en een deel voor de achterkant, waardoor hij beide kanten goed beschermt.

Apple Watch bumper AliExpress
Schokbestendige bumper (Afbeelding: AliExpress)

3,63 euro

Zachte siliconen case voor Apple Watch

Een siliconen bumper biedt misschien iets minder goed bescherming aan je Apple Watch dan een case die helemaal om het ‘klokje’ heen gaat. Toch voorkomt een bumper als deze de nodige krassen op de randen van de Watch. En zeg nou eerlijk, veel meer dan dat mag je ook niet verwachten voor een gadget van 1,20 euro. Toch?

siliconen case Apple Watch Ali
Siliconen bumper (Afbeelding: AliExpress)

1,20 euro

Voor kinderen: Lilo & Stitch bumper

De Apple Watch heeft een strak design. Dit is niet iedereens smaak. Daarom staan op AliExpress ontelbaar veel opvallende cases die de smartwatch van Apple wat opleuken. Van bumpers met ‘diamanten’ tot aan dit siliconen Lilo & Stitch exemplaar. Deze laatste is misschien wat te kinderachtig voor jezelf, maar als je kind een Apple Watch heeft zal hij/zij vast blij zijn met deze vrolijke toevoeging.

Lilo Stitch Apple Watch case Ali
Lilo & Stitch bumper voor Apple Watch (Afbeelding: AliExpress)

2,84 euro

Bumper gemaakt van carbon

Deze bumper is van carbon gemaakt. Tenminste, zo lijkt het. Het kan ook goed zijn dat de print op de case moet lijken op carbon maar eigenlijk gewoon plastic is. Het blijft immers AliExpress en een Apple Watch accessoire van nog geen twee euro.

Apple Watch bumper carbon AliExpress
Apple Watch bumper van carbon (Afbeelding: AliExpress)

1,60 euro

AliExpress topper: Waterdichte case voor je Watch

Als laatst in dit rijtje staat een waterdichte case. We horen je denken: ‘Een Apple Watch is toch waterdicht?’. Dat klopt. Tenminste, als je de Watch 4 of 5 hebt. De Watch 3 is spatwaterdicht maar je kunt er niet mee onder de douche stappen of het zwembad in duiken. Deze waterdichte case is daarom het meest geschikt voor de Watch 3. Al biedt hij verder waarschijnlijk ook prima bescherming aan de andere twee modellen.

waterdichte Apple Watch Case Ali
Waterdichte case (Afbeelding: AliExpress)

16,37 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende cases en bumpers voor je Apple Watch
Sluiten