AliExpress: 5 cases en bumpers die je Apple Watch beschermen

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn vijf bumpers en cases voor je Apple Watch die beschadiging voorkomen.

Siliconen bumper voor je Apple Watch Serie 5, 4, 3 en 2

Bang dat je kostbare smart watch beschadigt? Dan kun je er een bumper omheen doen. Het grote nadeel er van is dat hij het niet zo subtiele horloge nóg groter maakt. Het voordeel is natuurlijk dat hij er onder de siliconen rand als nieuw uit ziet. Alleen zie je dat natuurlijk niet als je de case er omheen hebt zitten.

Apple Watch case
Apple Watch siliconen case (Bron: AliExpress)

2,10 Euro

Case met getemperd glas

Ben je zo onhandig dat alleen een bumper niet voldoende is? Check dan deze bumper met getemperd glas. Al weten we niet of deze gadget van 1 cent je kostbare Apple Watch daadwerkelijk zal redden.

Apple Watch bumper case glas
Apple Watch-case met gehard glas (Bron: AliExpress)

0,01 Euro

AliExpress deal: Minnie Mouse op je pols

Disney fans vind je overal. Ook tussen de Apple fanboys. Want ken je dat Disney-sprookje waarbij die heks die prinses een Apple geeft? Juist. De overlap tussen Disney en Apple is enorm. Speciaal voor wie deze overduidelijke link ook heeft gelegd is er dit hoesje die past op de Watch 3, 2 en 1.

Minnie Mouse Apple Watch AliExpress
Minnie Mouse Apple Watch bumper (Bron: AliExpress)

2,55 Euro

AliExpress gaat voor goud

Oké Ali, we geloven niet dat we voor nog geen veertig euro een 24-karaat echt gouden met diamant ingelegde Apple Watch-case kunnen kopen. We geloven ook niet dat iemand ooit zo gek is om kostbaar goud in de vorm van een Apple Watch te gieten. Enfin. Hou je van bling dan is dit misschien wel je ding. Niets mis met een beetje kitsch.

Apple Watch AliExpress goud
‘Echt’ gouden bumper voor Apple Watch (Bron: AliExpress)

36,45 Euro

AliExpress deal: de meta(a)l-look

Vind je goud wat te flashy en is de zilver- en metaal-look meer je ding? Dan heeft AliExpress uiteraard de perfecte bumper voor jouw Apple Watch. Deze zacht uitgedrukt ‘robuuste’ cover tovert je techy smart watch om tot een gotisch horloge. Dat is niet perse waar Apple voor ging bij de lancering van het horloge, maar smaken verschillen.

AliExpress Apple Watch bumper
Apple Watch case met ‘stoere’ metaal-look (Bron: AliExpress)

11,76 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 cases en bumpers die je Apple Watch beschermen
Sluiten