AliExpress: 5 handige draadloze muizen voor laptop en iPad

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 draadloze muizen voor je op een rijtje gezet.

M590 Draadloze muis van Logitech

De M590 is een draadloze muis van Logitech met een ergonomisch design. Dankzij de knoppen bij de duim heb je extra controle waar nodig. De muis werkt zowel via Bluetooth als met een kleine USB-ontvanger. Let er wel op in welke shop op de Chinese website je hem koopt. Sommige shops verkopen de muis namelijk zonder doos waardoor je kans loopt dat hij beschadigd aankomt.

logitech M590 draadloze muis
Logitech M590 draadloze muis (Afbeelding: AliExpress)

22,69 euro

Logitech cartoon draadloze muis

Een draadloze muis is een vrij saaie gadget. Maar niet als het aan Logitech ligt. Dit bekende merk heeft namelijk een aantal draadloze muizen in de collectie met een vrolijke cartoon-print. Deze draadloze muizen zijn misschien bedoeld voor kinderen, maar schroom niet om er een aan je laptop te koppelen voor wat extra werkmotivatie.

Logitech cartoon muis
Cartoon muis (Afbeelding: AliExpress)

14,44 euro

Bluetooth draadloze muis van Xiaomi

Wie zijn muis op kantoor is vergeten of er een voor zijn thuiswerkplek nodig heeft kan ook een goed exemplaar van Xiaomi op AliExpress scoren. Deze Bluetooth muis kost je nog geen 15 euro en zal niet teleurstellen. De aluminium muis ziet er strak uit en is lichtgewicht. Een extra feature is dat hij zonder batterijen werkt: je laadt hem op via een bijgeleverde USB-kabel.

Xiaomi muis AliExpress
Xiaomi Mi Bluetooth muis (Afbeelding: AliExpress)

14,75 euro

AliExpress deal: Nog een Bluetooth muis van Xiaomi

Ook deze draadloze muis is er een van Xiaomi. De muis wordt op de Chinese webshop ook wel de ‘Fashion Edition’ genoemd. Wat er ‘fashion’ aan deze muis is weten we niet. Al is het natuurlijk een prima strakke draadloze muis die werkt op Bluetooth.

Xiaomi fashion edition muis
Xiaomi fashion edition muis (Afbeelding: AliExpress)

14,89 euro

AliExpress topper: Piepkleine muis

Op de Chinese webshop staan niet alleen maar handige gadgets. Er staan ook een groot aantal vreemde producten op. Deze mini draadloze muis is er daar een van. Oké, hij past goed in je tas en zelfs in je jaszak. Dat is het enige handige aan de muis, want als we naar deze piepkleine muis kijken voelen we spontaan een muisarm opkomen.

kleine muis AliExpress
Kleine draadloze muis (Afbeelding: AliExpress)

1,80 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 handige draadloze muizen voor laptop en iPad
Sluiten