AliExpress: 5 draadloze oordopjes en Bluetooth hoofdtelefoons van goede kwaliteit

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 goede draadloze oordopjes en Bluetooth hoofdtelefoons die je er op dit moment kunt kopen.

QCY QS2 Bluetooth oordopjes

De draadloze oordopjes van QCY kosten nog geen twintig euro. Voor dat geld heb je kwalitatief goede oordopjes zonder al te veel poespas. De oordopjes hebben een 43 mAh accu die het een dag volhoudt in de standby-modus. Ze zijn weer opgeladen in 2 uur en gaan 4 uur mee met een volle accu. Dat is niet enorm lang, maar je kunt in geval van nood altijd de oplaad case met 800 mAh accu gebruiken voor wat extra power. Net als Apple’s AirPods hebben ook deze draadloze oordopjes een ingebouwde microfoon om handsfree te bellen.

QCY draadloze oordopjes
QCY QS2 (Afbeelding: AliExpress)

17,64 euro

AliExpress topper: Bluetooth oordopjes van Baseus W04 Pro

Baseus is een van de betere merken op AliExpress van (Bluetooth) hoofdtelefoon en oordopjes. Het techmerk laat zien dat goede kwaliteit niet altijd onbetaalbaar is. Deze goedkope oordopjes zijn namelijk alles behalve duurkoop. Ze werken met Bluetooth 5.0, hebben een oplaadcase met een 400 mAh accu en laden draadloos op met iedere QI oplader. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van het geluid is indrukwekkend. Zeker tegen deze prijs. Wie van plan was AirPods te kopen moet daar misschien toch nog maar eens goed over nadenken.

Baseus W04 Pro Bluetooth oordopjes AliExpress
Baseus W04 Pro draadloze oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

25,19 euro

AliExpress topper: Sony WM-1000XM3

Deze Bluetooth hoofdtelefoon van Sony is veruit de duurste hoofdtelefoon in het lijstje. Waarom hij er in staat? Omdat het een van de beste hoofdtelefoons is als het om noise cancelling gaat. Je kunt maar liefst 30 uur achter elkaar naar muziek luisteren op een volle accu. En dankzij het comfortabele design houden je oren dat misschien ook prima vol. Een typisch gevalletje: kost wat, maar dan heb je ook wat.

Sony WM-1000XM3 hoofdtelefoon AliExpress
Sony WM-1000XM3 (Afbeelding: AliExpress)

276,73 euro

Bluedio T5 Bluetooth hoofdtelefoon met active noise cancelling

Na deze dure Sony bluetooth koptelefoon vraag je je waarschijnlijk af of het mogelijk is om goede kwaliteit te krijgen voor minder geld. Nou, dat kan. Neem bijvoorbeeld deze Bluetooth hoofdtelefoon van Bluedio. De hoofdtelefoon is voorzien van active noise cancelling en heeft degelijk geluid. Luister je graag naar techno-muziek met enorm veel bas? Dan is dit misschien niet de headphone voor je. Maar voor deze prijs is het een goede aankoop voor bijvoorbeeld liefhebbers van jazz, rock, of pop.

Bluedio T5 Bluetooth headphone noise cancelling
Bluedio T5 draadloze hoofdtelefoon met noise cancelling (Afbeelding: AliExpress)

26,98 euro

MPOW M5/T5 draadloze oordopjes

De M5 draadloze oordopjes van Mpow zijn de laatste uit dit rijtje maar zeker niet de minste. De kleine case waarin ze worden geleverd heeft een nep-leren uiterlijk, dit ziet er misschien ietwat goedkoop uit. Maar het geluid van deze oordopjes zal je niet tegenvallen. Connect de Bluetooth oordopjes gemakkelijk met je smartphone of andere apparaten via Bluetooth 5.0 en ga los met ongeveer 6 uur luisterplezier.

MPOW M5/T5 Bluetooth oordopjes
MPOW M5/T5 Bluetooth oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

50,40 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 draadloze oordopjes en Bluetooth hoofdtelefoons van goede kwaliteit
Sluiten