AliExpress: 5 fotoprinters die in je broekzak passen

Op AliExpress staan vooral bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 draagbare printers voor je op een rij gezet.

AliExpress topper: Xiaomi Mijia Ar pocket printer

Het zal je niet verbazen dat het Chinese tech-merk Xiaomi een pocket printer in de collectie heeft. Deze kleine printer drukt snel en makkelijk foto’s af die jij met je smartphone maakt. Download de bijbehorende Mijia app om foto’s te scannen, te delen of via Bluetooth af te drukken. Daar heb je dus geen wifi voor nodig.

Xiaomi Mijia pocket printer
Xiaomi Mijia AR Pocket printer (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 8,66 euro

Peripage Bluetooth fotoprinter

De Peripage Bluetooth fotoprinter valt direct op door zijn ontwerp. Wie zijn fantasie een beetje gebruikt ziet er misschien een kleine wasmachine in met achter het deurtje/raampje een beer of hond. Zie je dit niet? Dan zie je waarschijnlijk een kleine kleurenprinter met Bluetooth versie 4.0 en een 1000mAh lithium-ion accu die via de bijbehorende gratis app foto’s afdrukt.

peripage printer AliExpress
Peripage fotoprinter (Afbeelding: AliExpress)

14,19 euro

Huawei CV80 Ar mini fotoprinter

Op Ali kwamen we ook deze kleine fotoprinter van Huawei tegen. De CV80 Ar is makkelijk via Bluetooth te verbinden aan je smartphone. Deze printer is waarschijnlijk kleiner dan je smartphone en past daardoor met gemak in je broekzak. Een extra functie van de kleine fotoprinter van Huawei is dat hij foto’s in verschillende formaten afdrukt: van 22×32 millimeter tot 35×45 millimeter.

Huawei printer AliExpress
Draagbare fotoprinter van Huawei (Afbeelding: AliExpress)

60,87 euro

Typisch AliExpress: Pocket fotoprinter met lamineerfunctie

Deze printer lijkt qua ontwerp het meest op een printer die je misschien al in huis hebt. Al is deze dus net iets groter dan je smartphone zelf. De full-color fotoprinter print in een resolutie van 300dpi en drukt foto’s draadloos af via de bijbehorende app (voor Windows, Android en iOS). Een extra functie van deze miniatuurprinter is dat hij foto’s ook direct bedekt met een soort dunne lamineer-laag. Daardoor blijven je foto’s langer mooi.

fotoprinter AliExpress
Compacte fotoprinter (Afbeelding: AliExpress)

78.24 euro

Camera en printer in-één: Fujifilm Instax Mini 9

Op de Chinese webshop kun je ook de ‘ouderwetse’ Polaroid camera kopen: een camera en printer in-één. Dit exemplaar van Fujifilm is een populair exemplaar. Hij bestaat in verschillende kleuren (de een nog zoeter dan de ander). Heb je het niet zo met pastel groen of baby blauw? Dan kun je ook gewoon voor wit gaan.

In de productomschrijving van deze Instax Mini 9 staat dat er geen batterijen zijn inbegrepen. Prima, denk je dan. Een aantal regels naar beneden is echter te lezen dat de camera wordt geleverd met vier batterijen. Juist ja. Wat het is? Dat blijft een verrassing tot wanneer je het pakketje opent.

valentijnsdag
Instax Mini 9 AliExpress
Instax Mini 9 polaroid camera (Afbeelding: AliExpress)

65,96 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 fotoprinters die in je broekzak passen
Sluiten