Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 7 sep 2021

Typisch AliExpress: 5 bizarre en (on)handige vliegende gadgets

Op AliExpress worden ontelbaar veel items en gadget aangeboden. Het staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of AliExpress verkoopt het. Tussen alle vreemde items staan soms, oké heel soms, ook handige gadgets. Handig of waardeloos; vrijwel alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er zo veel producten op de Chinese website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om er het juiste item te vinden. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer zetten we 5 vliegende gadgets voor je op een rij waar je wel en niet iets aan hebt.

Klein, kleiner, kleinste drone

Deze kleine drone past in je handpalm. Dat is dus kleiner dan een schoteltje voor een grote flat white, maar misschien niet kleiner dan het schoteltje van een espresso. Je snapt het. Klein dus. Wat overigens ook klein, of beter gezegd kort, is is de vluchttijd van 6 minuten. Dat is niet veel, zeker gezien het opladen zeker drie keer zo lang duurt. Wat verder klein is aan dit vliegende gadget is de ingebouwde 0.3mp wifi camera. Dit gadget helemaal naar Nederland laten verschepen is wat ons betreft een klein beetje overbodig, maar we wilden je het toch niet onthouden.

mini drone
Nog kleinere drone (Afbeelding: AliExpress)

7,58 euro

AliExpress topper: Vliegende wekker

Deze wekker jaagt je vliegensvlug uit bed. Waarom? Hij stopt pas met lawaai maken wanneer jij de vliegende propeller hebt gevangen of van de grond hebt opgeraapt en weer op de wekker plaatst. De wekker heeft overigens ook een snooze functie. We vragen ons wel af of die pas werkt nadat je de propeller weer op de wekker hebt geplaatst, of dat het betekent dat je hem wat langer op de grond kunt laten liggen.

vliegende wekker Ali
Vliegende wekker (Afbeelding: AliExpress)

11,90 euro

Hondenspeeltje laat ballen vliegen

Sommige honden kunnen geen genoeg krijgen van achter een bal aan rennen. We kunnen ons voorstellen dat je als hondenbaasje snel genoeg krijgt van dit spel dat alleen echt vermakelijk is voor de hond. Ali heeft de oplossing: een machine die tennisballen afvuurt en drie, zes of negen meter door de lucht schiet. Al moet je wel nog steeds zelf de ballen in het apparaat stoppen. Het bespaart je in ieder geval een lamme arm van het gooien.

fetch Apparaat AliExpress
Fetch-apparaat (Afbeelding: AliExpress)

9,77 euro

Vliegende motor drone

Zie hier een vliegende motor drone. Want motoren vliegen. Of zoiets. Dit vliegende gadget heeft een paar kleine propellers en ziet er verder uit alsof het van play dough is gemaakt door Jimmy in de kleuterklas. Toch knap van Jimmy.

AliExpress drone motor
Vliegende motor drone (Afbeelding: AliExpress)

19,13 euro

Typisch AliExpress: vliegende discobal

Vergeet de klassieke discobal waar de kleine spiegeltegeltjes van ellende vanaf vallen. Ali heeft een vliegende discobal voor je. Deze maakt het feestje. Al kan hij het feestje ook makkelijk breken wanneer hij rakelings langs iemands hoofd scheert, een paar glazen omgooit en de propellers vast komen te zitten in iemands haar. En die kans is aanzienlijk wanneer de drone-piloot te diep in het glaasje heeft gekeken.

vliegende discobal
Vliegende discobal (Afbeelding: AliExpress)

28,45 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 bizarre en (on)handige vliegende gadgets
Sluiten