Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 elektrische steps die wel en niet de moeite waard zijn

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 elektrische steps voor je uitgezocht.

Super slanke elektrische step

Vind je een elektrische step niet heel cool maar ben je wel te lui om je benen te gebruiken tijdens het steppen? Dan heeft Ali met deze elektrische step de gulden middenweg voor je: een elektrische step die eruit ziet als een ‘gewoon’ stepje. Dit slanke stapje heeft een display in het stuur, een ingebouwd voorlicht, een voorwielmotor en weegt elf kilo. Of hij de 162 euro waard is mag je zelf uitvinden.

elektrische step AliExpress
Slanke elektrische step (Afbeelding: AliExpress)

162,69 euro

AliExpress topper: Xiaomi Mi M365 Pro 2

Wie zo’n 366,80 euro als budget heeft voor de aanschaf van een elektrische step heeft aan Xiaomi’s Mi 365 Pro 2 absoluut een goede aanschaf. Deze relatief goedkope step is een van de populairste en een van de beste van dit moment. Dankzij de krachtige 600 Watt voorwielmotor is dit een krachtig beestje met een actieradius van maximaal 45 kilometer.

Xiaomi M365 Pro elektrische scooter
Xiaomi Mi M365 Pro (Afbeelding: AliExpress)

366,80 euro

Xiaomi Mi 1S elektrische step

Xiaomi’s Mi 1S is een beetje goedkoper dan de bovenstaande Mi M365 Pro 2. Dit model is iets ouder maar doet het nog steeds lekker. Deze elektrische step heeft een 250 Watt voorwielmotor en een actieradius van zo’n 35 kilometer. Uiteraard is ook deze step (net als de bovenstaande trouwens) te verbinden met de bijbehorende Xiaomi app waarop je rijgegevens en onder meer informatie over de accu van de step zijn af te lezen.

Xiaomi Mi 1S elektrische step
Xiaomi Mi 1S (Afbeelding: AliExpress)

328,66 euro

Opvallende elektrische step met dikke wielen (en dik prijskaartje)

AliExpress zou AliExpress niet zijn als het niet ook een aantal opvallende elektrische steps zou verkopen. Dit exemplaar valt zeker op. Dat komt door de voorverlichting die bestaat uit vijf verschillende koplampen en het verlichte deck van de step, maar ook door het prijskaartje. Deze flashy step kost namelijk net zoveel als een goedkope elektrische fiets.

elektrische step AliExpress
Robuuste en opvallende elektrische step (Afbeelding: AliExpress)

2293,04

Typisch AliExpress: is het een elektrische vouwfiets of -step?

Ook de laatste elektrische step in dit rijtje is een opvallend exemplaar. Dat komt niet door de kwaliteit (zoals die van Xiaomi) of door zijn feestverlichting (zie de step hierboven) maar door het bijzondere ontwerp. Deze opvouwbare step heeft namelijk geen plateau waarop je kunt staan. Hij heeft echter ook geen trappers, maar slechts een paar steuntjes voor je voeten. Is het een elektrische vouwfiets? Nee. Is het een step? Nou, ook niet echt dus. Is het typisch Ali? Ja, dat wel.

elektrische step aliexpress
Vreemde elektrische step (Afbeelding: AliExpress)

356,05 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!