AliExpress: 5 elektrische tandenborstels, van simpel tot super slim

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 elektrische tandenborstels van Xiaomi, Oral-B, en andere merken.

Xiaomi Mijia Smart Ultrasonic tandenborstel

De eerste elektrische tandenborstel uit dit rijtje is er een van het Chinese techmerk Xiaomi. Xiaomi heeft een groot aantal tandenborstels in het assortiment en dit is een van de meer basic modellen. Geen poespas, gewoon poetsen. Hij is waterdicht, heeft twee poetsstanden en heeft een oplaadtijd van 4 uur.

Xiaomi Mijia tandenborstel
Xiaomi Mijia Sonic elektrische tandenborstel (Afbeelding: AliExpress)

12,58 euro

AliExpress deal: Oral-B Sonic elektrische tandenborstel

Niet alle producten op AliExpress zijn even betrouwbaar. En als het op je gebit aankomt kun je beter geen risico nemen. Gelukkig vind je op Ali ook elektrische tandenborstels van Oral-B voor een spotprijs. Zo ook dit exemplaar. Het is niet het nieuwste model, maar voor nog geen 20 euro is het een prima deal.

Oral-B elektrische tandenborstel
Oral-B Pro Expert elektrische tandenborstel (Afbeelding: AliExpress)

15,21 euro

AliExpress deal: automatische elektrische tandenborstel

AliExpress staat vol met bizarre gadgets. Zo ook deze automatische elektrische tandenborstel. Doe tandpasta in het bitje, stop hem in je mond, wacht 45 seconden en klaar is kees. Wij zouden ons gebit niet aan een gadget over laten die er uitziet als een hockeybitje met LED-verlichting, maar jij misschien wel.

automatische elektrische tandenborstel AliExpress
Automatische elektrische tandenborstel (Afbeelding: AliExpress)

4,61 euro

Xiaomi Mijia T100 Sonic

Xiaomi begrijpt dat je tanden goede verzorging nodig hebben, maar dat je daar niet in een klap 100 euro voor neer wilt tellen. Deze Xiaomi elektrische tandenborstel heeft een simpel design en een aantal effectieve functies. Zo kun je gaan voor de standaard modus en de zachte schoonmaakmodus. Deze laatste is geschikt voor wie last heeft van gevoelig tandvlees, of wie dat niet heeft en dat graag zo wil houden.

Xiaomi Mijia T100 AliExpress elektrische tandenborstel
Xiaomi Mijia T100 (Afbeelding: AliExpress)

9,20 euro

Soocas ultrasone slimme elektrische tandenborstel

De laatste elektrische tandenborstel uit dit rijtje is de duurste. Maar het is ook de slimste en waarschijnlijk de beste optie uit dit rijtje. Deze elektrische tandenborstel heeft Bluetooth zodat je je tandenpoetsdata kunt aflezen op je smartphone. Daarnaast heeft hij verschillende snelheden en modi.

elektrische tandenborstel Sooca
Soocas slimme elektrische tandenborstel (Afbeelding: AliExpress)

45,72 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 elektrische tandenborstels, van simpel tot super slim
Sluiten