Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 12 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

5X typisch AliExpress: elektrische driewielers in alle soorten en maten

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende elektrische driewielers voor je op een rij gezet. Op een van deze elektrische ehm, racemonsters op drie wielersport rij je flitsend en vliegensvlug het nieuwe jaar in.

Elektrische driewieler met dakje

Zie hier een elektrische driewieler die speciaal is ontworpen voor het slechte Nederlandse weer. Op de dagen dat het wel droog en zonnig is, is de overdekte driewieler waarschijnlijk al snel een soort claustrofobische broeikas waarin je iedere halve minuut je uitgeblazen adem opnieuw door je longen circuleert. Klinkt aantrekkelijk, toch? Gelukkig is er altijd zoiets als ‘een raam open zetten’. Al durven we niet met zekerheid te zeggen dat dat een mogelijkheid is in deze elektrische driewieler.

elektrische driewieler AliExpress
Elektrische driewieler overkapt (Afbeelding: AliExpress)

2699,74 euro

AliExpress topper: Elektrische tuk tuk

Een elektrische driewieler waarin je zeker geen raam kunt open zetten is in deze elektrische tuk tuk. Dat komt doordat het voertuig geen ramen heeft. Het heeft wel ruimte voor passagiers. Gezellig. Deze tuk tuk is ‘really’. Wat really? We kunnen wel een gokje wagen: really slow, really expensive, really poorly made, really… Oké, genoeg negativiteit. Dat verdient een tuk tuk niet. Dit elektrische voertuig brengt je namelijk standaard terug naar die ene geweldige lange reis door India. Zelfs wanneer je daar nooit bent geweest.

elektrische tuktuk
Elektrische tuk tuk (Afbeelding: AliExpress)

2424,81 euro

Elektrische step met drie wielen

Er is nogal veel gaande bij deze elektrische step met drie wielen. Waar te beginnen? Ten eerste is het een opvouwbare step, die zich niet enorm klein lijkt op te vouwen. Ten tweede heeft de step drie wielen. Het dubbele voorwiel brengt waarschijnlijk meer stabiliteit. Meer stijl brengt het in ieder geval niet. Ten derde heeft de step een zadel. Op een step staan is zó 2021. En als laatste heeft de step nóg een zadel. Want: gezellig.

elektrische driewieler step
Elektrische driewieler (Afbeelding: AliExpress)

1104,12 euro

Elektrische ‘step’ met drie wielen

Nog vreemder dan de bovenstaande elektrische step met drie wielen is deze, ehm, step? Deze opvouwbare step bestaat simpelweg uit twee stangen, een zadel, een stuurtje en wat wielen. En blijkbaar zit ergens in dit ding ook een elektrische motor en accu verwerkt. Ziet deze elektrische driewieler er comfortabel uit? Niet voor wie langer is dan 1,55 meter.

elektrische driewieler AliExpress
Elektrische driewieler (Afbeelding: AliExpress)

349,52 euro

Typisch AliExpress: Niet zo elektrische trike

Is de bovenstaande elektrische ‘step’ niet cool genoeg voor je? Dan heeft Ali deze trike, een motor met drie wielen, voor je in de aanbieding. Su-per gaaf. Oké, de trike rijdt niet elektrisch, maar dat mag de pret niet drukken. De motor met zijwieltjes is van jou voor zo’n 2380 euro. Koopje? Nah.

AliExpress elektrische motor trike
Trike (Afbeelding: AliExpress)

2377,96 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
5X typisch AliExpress: elektrische driewielers in alle soorten en maten
Sluiten