Thuiswerken? Hier 5 typische AliExpress gadgets voor op je bureau

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 (on)handige accessoires voor op je bureau uitgezocht.

Bureau organizer met QI-oplaadfunctie

Een opgeruimd bureau werkt lekker. Tenminste, daar zijn sommige mensen heilig van overtuigd. Wie geen pen, paperclip en notitieblok kan vinden tussen alle rommel op zijn bureau raden we een organizer als deze aan. Hier kun je al je rommel op een georganiseerde manier in verzamelen én hij laadt je smartphone draadloos op.

bureau organizer QI
Bureau organizer met QI-functie (Afbeelding: AliExpress)

13,74 euro

Organizer voor alle kabels

Oplaadkabels en het snoer van je oordopjes gaan sneller kapot dan je lief is. Dat ligt vaak niet aan de kabels, maar aan dat de poten van je stoel er de halve dag op staan en de kabels aan het einde van de dag in een lade worden gepropt. We willen niet met de vinger wijzen, maar eerlijk is eerlijk; de kabels gaan negen van de tien keer kapot doordat we er mee omgaan alsof ze een eeuwig leven hebben (ondergetekende maakt zich er ook schuldig aan). Een kabelhouder als deze geeft je kabels geen eeuwig leven, maar rekt de levensduur in ieder geval wat op.

cable organizer AliExpress
Organizers voor kabels (Afbeelding: AliExpress)

0,99 euro

AliExpress topper: Smart Base laptop & computer standaard

Het beeldscherm van je computer of laptop op de juiste hoogte voorkomt nek- en rugklachten. Of dit standaard je beeldscherm op de juiste hoogte zet is lastig te zeggen, maar hij heeft wel een aantal toffe functies. Die functies voorkomen geen nek- en rugklachten, maar zorgen onder andere wel voor een opgeladen smartphone (dankzij het QI-laadvlak).

laptop standaard AliExpress
Laptop standaard (Afbeelding: AliExpress)

53,20 euro

AliExpress deal: Logitech K380 toetsenbord

Een toetsenbord is, naast een laptopstandaard, ook een onmisbaar item voor op je bureau tijdens het thuiswerken. Typen op het toetsenbord van je laptop gaat namelijk niet zo lekker als hij op een standaard staat. Op AliExpress staan ontelbaar veel toetsenborden, waaronder dit strakke Bluetooth exemplaar van Logitech. Ben je van plan een toetsenbord te kopen op de Chinese webshop? Let dan op dat je hem koopt met toetsen op de juiste plek in de juiste taal.

Logitech toetsenbord AliExpress
Logitech K380 Bluetooth toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

23,07 euro

Gadget voor onder je bureau: economisch kussen

Een kussen onder je kont zit lekker, maar dit kussen voor onder je bureau lijkt ook niet verkeerd. Het is een soort poef om je voeten op te laten rusten. Dit bevordert, aldus Ali, de bloedsomloop in je benen en voorkomt onrustige benen. Wij zijn echter alleen maar geïnteresseerd in dit kussen omdat je hij perfect is voor een welverdiende siësta.

bureau thuiswerken AliExpress
Kussen voor onder je bureau (Afbeelding: AliExpress)

3,84 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Thuiswerken? Hier 5 typische AliExpress gadgets voor op je bureau
Sluiten