AliExpress: 5 gadgets om actief te blijven vanuit eigen huis

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets uitgezocht die je helpen blijven bewegen zelfs wanneer je vrijwel alle tijd thuis doorbrengt.

Slim springtouw

Niet geheel onverwacht kwamen we een slim springtouw op AliExpress tegen. Maak een beetje ruimte in de woonkamer, of beter gezegd veel, en springen maar. Het springtouw heeft Bluetooth 4.0 en is daardoor te koppelen aan een app op je smartphone. In die app kun je vervolgens nauwkeurig ‘trainingsdata’ aflezen. Zoals van die 30 keer springen waarvan je het touw 13 keer tegen je eigen scheenbeen aan slingerde en waarna je bekaf op de bank viel.

slim springtouw AliExpress
Slim springtouw (Afbeelding: AliExpress)

17,16 euro

AliExpress topper: Xiaomi Mi Band 5

De Xiaomi Mi Band 5 is alweer de 5e generatie van de fitness tracker en smartwatch die het beste waard voor je geld biedt. Deze slimme fitness tracker herinnert je er tijdens lange werkdagen aan dat je nog even een rondje moet lopen en tijdens lange periodes zitten dat je even een keertje op moet staan om de benen te strekken.

Hiernaast heeft hij natuurlijk nog veel meer slimme en handige functies, waaronder 11 sport-modi, een stappenteller, een hartslagmeter, een ingebouwd QI-laadsysteem, een slaapcracker, een hartslagmonitor en meer.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

20,31 euro

Super compacte loopband

Een compacte en opklapbare loopband als deze past in vrijwel ieder huis. Daarnaast past hij ook perfect onder je bureau. Tenminste, als je een bureau hebt waar je aan kunt staan natuurlijk. In dat geval kun je al wandelend je mails beantwoorden, wat getalletjes in CRM intikken en wat telefoontjes aannemen. Zo kun je na je werk direct top de bank ploffen in plaats van je o-zo kostbare avonden aan sport, beweging en je fysieke en mentale gezondheid te besteden. Dat moet je toch niet willen.

loopband AliExpress
Compacte loopband (Afbeelding: AliExpress)

49,05 euro

Opblaasbare boksbal

Of een opblaasbare boksbal serieus werkt of dat het voelt alsof je er een deuk mee in een pakje boter slaat mag je zelf uitvinden. Functioneel of niet; wanneer hij niet is opgeblazen past hij onder iedere bank, bed of in een leeg keukenkastje. Dat is ook wat waard. Het steeds opnieuw opblazen van deze boksbal is in ieder geval een goede training voor je longen.

AliExpress boxbal
Opblaasbare boxbal (Afbeelding: AliExpress)

7,52 euro

Typisch AliExpress: Tafeltennis robot

Het duurt misschien nog wel een tijdje voordat je weer een potje tafeltennis kunt spelen met je vrienden. Benut deze tijd daarom goed om te trainen om na de lock down uit de as te herrijzen als een ware pro. Deze tafeltennisrobot van Ali helpt je in vorm te geraken. De robot vuurt pinpongballen op je af in willekeurige hoeken en posities zodat jij hem kunt terugslaan. Al moet je naderhand wel alle ballen zelf weer bij elkaar rapen.

tafeltennis robot AliExpress
Tafeltennis robot (Afbeelding: AliExpress)

13,98 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 gadgets om actief te blijven vanuit eigen huis
Sluiten