Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 11 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 (on)opvallende gadgets die wel tegen wat regen kunnen

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Hier vijf gadgets die een regenbui overleven en waarmee jij de regenachtige dagen doorkomt.

Waterdichte Bluetooth speaker: Marshall Emberton

Het eerste gadget in dit rijtje is een waterdichte speaker van Marshall. Deze toffe speaker kan wel tegen een paar druppels water en helpt je daarnaast de regenachtige dagen door. Hoe? Door keihard een vrolijke Spotify-afspeellijst te laten klinken. Deze accu in deze kleine draagbare Bluetooth speaker van Marshall is goed voor meer dan 20-uur luisterplezier. Daarnaast neem je hem ook makkelijk mee naar het park of naar het strand; het kleine gadget weegt slechts 0,7 kilo.

Marshall Emberton Bluetooth speaker
Marshall Emberton speaker (Afbeelding: Marshall)

107,74 euro

AliExpress topper: waterdichte laptop-rugtas met USB-poort

Je laptop in een waterdichte (rug)tas vervoeren is geen overbodige luxe wanneer je in Nederland woont. Op AliExpress kwamen we deze laptoptas tegen die belooft waterdicht te zijn. Daarnaast heeft hij een USB-poort maar lijkt er geen powerbank in de tas te zijn ingebouwd. Waar de USB-poort naartoe leidt is dus een raadsel en deze verbinding lijkt op het oog ook niet echt waterproof, maar wie weet zijn we wat te sceptisch over deze goedkope rugtas.

laptop-rugtas AliExpress
Laptop-rugtas met USB-poort (Afbeelding: AliExpress)

27,61 euro

Waterdichte smartwatch van Huawei

De Watch GT 2 van Huawei is het meest waterdichte gadget uit dit rijtje. Deze smartwatch is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Dat moet genoeg zijn lijkt ons zo. De smartwatch van Huawei werd in 2019 uitgebracht en heeft een design dat zich makkelijk onderscheidt van activity trackers als de Apple Watch en Fitbit.

Deze smartwatch is een goede compagnon voor de sportieveling die zijn activiteiten wil meten en bijhouden zonder al te veel poespas. De Watch GT 2 heeft namelijk een goede batterijduur en stevige fitness tracking-functies maar geen toegang tot apps van derden en is vrijwel niet te customizen.

Huawei Watch GT 2 smart watch
Huawei Watch GT 2 (Afbeelding: AliExpress)

73,78 euro

Waterdichte Bluetooth speaker voor op de fiets

Is een beetje (of veel) regen geen probleem voor je? Zing dan in de regen met deze Bluetooth speaker op het stuur van je fiets. De speaker us IPX3 waterproof, heeft Bluetooth 4.1 en heeft een luisterduur van zo’n tien uur. Een speaker als deze is overigens ook een optie voor wie vol zelfmedelijden en met een chagrijnig gezicht door de regen fietst. Luisteren naar de juiste zomerse hitjes doet wonderen.

Bluetooth speaker fiets AliExpress
Bluetooth speaker voor op het fietsstuur (Afbeelding: AliExpress)

41,25 euro

Typisch AliExpress: Paraplu voor op de brommer en scooter

Wie zich niet helemaal laat afschrikken van een beetje regen maar ook niet nat wil worden kan prima met een paraplu de deur uit gaan. Een paraplu vasthouden op de scooter is echter levensgevaarlijk voor jezelf en andere verkeersdeelnemers. Ali heeft hier, uiteraard, een oplossing voor in de vorm van een enorme paraplu voor op de scooter. Al is het te betwijfelen of het gadget de Nederlandse wind overleeft. Daarnaast biedt hij ook geen bescherming tegen regen die zijwaarts komt aanwaaien. Laten we het zo zeggen: wij weten betere manieren om onze 12 euro te besteden.

scooter paraplu zon regen AliExpress
Paraplu voor op de scooter (Afbeelding: AliExpress)

11,62 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!