AliExpress: 5 accessoires & gadgets voor je Apple Watch

Uncategorized Lisanne Beijen 23 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Je kent AliExpress waarschijnlijk van zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms ook handige gadgets. Deze gadgets gaan vaak over de digitale toonbank voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets uitgezocht voor wie een Apple Watch heeft.

Baseus horlogeband voor Apple Watch

Een Apple Watch wordt geleverd met een horlogeband. Apple biedt verschillende typen en kleuren aan, maar buiten Apple’s eigen collectie zijn er nog veel meer fabrikanten die horlogebanden ontwikkelen voor deze smartwatch. Zo ook Baseus, waarvan we op AliExpress dit minimalistische bandje tegenkwamen. Het is eigenlijk een soort veter vastgemaakt aan een duur horloge. Gelukkig heeft hij wel een goede sluiting zodat de Apple Watch niet zomaar van de veter afglijdt omdat je daar niet de juiste knoop in hebt gelegd.

Apple Watch horlogeband Baseus
Apple Watch Baseus horlogeband (Afbeelding: AliExpress)

7,21 euro

AliExpress topper: organizer voor Apple Watch lader (Apple Watch 1, 2 en 3)

Een oplaadkabel in een tas stoppen (of proppen) is altijd een slecht idee. Doe dit een paar keer en de kabel vertoont gegarandeerd scheurtjes. Dat is zonde. Je voorkomt dit door wat voorzichtiger met je spullen om te gaan of met een gadget als deze, waarop je de kabel kunt oprollen. Het gadget functioneert tevens als standaard wanneer je Apple Watch (model 1, 2 of 3) aan het opladen is.

Apple Watch oplader AliExpress
Apple Watch oplader (Afbeelding: AliExpress)

7,23 euro

Siliconen ‘desktop’ standaard voor Apple Watch

Dit standaard voor je Apple Watch is een typische AliExpress gadget. Het kleine standaard lijkt op een oude desktop; om precies te zijn op de Macintosh 128K. Het is mogelijk om een oplaadkabel door het gadget te steken waardoor de Apple Watch wordt opgeladen terwijl hij in dit standaard staat.

Apple Watch standaard AliExpress
Apple Watch standaard (Afbeelding: AliExpress)

2,31 euro

Siliconen case met bumper

Je dure Apple Watch beschermen is geen slecht idee. Al helemaal niet wanneer je onhandig bent en je armen wat te ver van je lichaam af laat slingeren. Een siliconen bumper als deze moet krassen en deukjes in je smartwatch voorkomen. Al kun je jezelf afvragen hoe goed een bumper die net iets meer dan een euro kost je Apple Watch echt beschermt.

Apple Watch case AliExpress
Apple Watch case (Afbeelding: AliExpress)

1,09 euro

Typisch AliExpress: powerbank met QI voor aan je riem

Of het nou gaat om je smartphone, laptop of Apple Watch; niemand wordt vrolijk van het aangezicht van een rood batterij-icoontje. Deze betekent namelijk dat de batterij van je apparaat bijna leeg is en je dus binnen een aanzienlijke tijd wordt afgesloten van de digitale wereld en je weer volledig afhankelijk bent van de echte wereld. Klinkt eng? Hang dan deze powerbank met QI-functie aan je broek. Deze past misschien niet helemaal bij je look maar voorkomt wel dat de accu van je Apple Watch leeg raakt. Het is kiezen of delen.

AliExpress powerbank QI Apple Watch
Draagbare Apple Watch oplader (Afbeelding: AliExpress)

9,16 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen