Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 10 mei 2020

5 typische AliExpress gadgets voor je barbecue

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 typische Ali gadgets voor je barbecue.

AliExpress deal: LED-lamp en ventilator voor de barbecue

Barbecueën is soms een eenzame klus. Terwijl iedereen aan tafel zit sta jij in je eentje boven een rokende grill wat courgettes om te draaien. Deze LED-lamp zet je kookkunsten in de schijnwerpers. Ook wanneer niemand kijkt. Bevestig hem aan de grill voor goed zicht. Daarnaast blazen de twee ventilatoren de rook weg van de barbecue zodat je perfect zicht hebt op wat er op de grill ligt.

LED-lamp bbq barbecue
LED-lamp voor de bbq (Afbeelding: AliExpress)

12,36 euro

AliExpress deal: draagbare ventilator voor je barbecue

Met een krant wapperen om de barbecue aan te krijgen (en te houden) is zó 2020. Op Ali vind je deze handzame ventilator die je barbecue snel laat branden. Of dit apparaat daadwerkelijk veilig is durven we niet te zeggen. Dus zoals met ieder apparaat op de Chinese webshop is dit een typisch gevalletje ‘kopen op eigen risico’. Wij houden het nog wel even bij een oude Volkskrant.

draagbare ventilator barbecue
Draagbare ventilator (Afbeelding: AliExpress)

4,67 euro

Digitale thermometer met LCD display

Wie barbecueën (te) serieus neemt kan niet zonder thermometer. Dit digitale exemplaar heeft een aantal handige features om te checken hoe het ervoor staat met je eten op de grill. Heb je de perfecte grill-stand gevonden? Dan onthoudt de thermometer de settings voor je zodat je nooit meer een halve liter mayo over je eten hoeft te gieten om het smakelijk te maken.

Digitale thermometer AliExpress
Digitale thermometer (Afbeelding: AliExpress)

17,06 euro

AliExpress deal: Xiaomi elektrische flessenopener

Bij een goed barbecue-feestje hoort een koud biertje of een goede fles wijn. Geen tijd om de wijn te ontkurken omdat je je ogen op de barbecue moet houden? Gebruik dan een elektrische flessenopener zoals deze van Xiaomi. Deze gadget ontkurkt de fles soepeltjes voor je met een druk op de knop.

Xiaomi elektrische wijnopener
Xiaomi elektrische wijnopener (Afbeelding: AliExpress)

8,71 euro

Reinigingsborstel met stoomfunctie

Heb je alle stokbroden opgegeten? Is de schaal met hummus en guacamole compleet leeg gelikt? En zijn alle gepofte zoete aardappels verslonden? Maak dan je barbecue schoon met een goede staalborstel. Deze borstel van AliExpress gebruikt stoom waardoor hij zelfs de meest aangebrande marshmallow-resten van je bbq verwijdert.

barbecue reinigingsborstel stoom AliExpress
Reinigingsborstel met stoomfunctie (Afbeelding: AliExpress)

8,26 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
5 typische AliExpress gadgets voor je barbecue
Sluiten