Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 26 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 (on)handige fietslampen waarmee je gegarandeerd opvalt

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende fietslampen voor je uitgezocht.

Sterke achterlichten

De onderstaande afbeelding van Ali is misschien niet heel helder maar het licht van deze lamp is meer dan helder. Het is niet enkel een ‘gewoon’ achterlicht. De LED-lamp heeft namelijk ook twee laserstralen die naast de fiets op de grond schijnen en een markeren wat jouw rijbaan is of beter gezegd was.

achterlicht AliExpress
Achterlicht (Afbeelding: AliExpress)

0,78 euro

AliExpress topper: fietslamp en fietscomputer in-één

Deze multifunctionele voorlamp vergroot jouw zichtbaarheid op de weg en geeft jou inzicht in je fietsprestaties. Daarvoor moet je alleen een klein computertje op je voorwiel bevestigen met tie-rips. Noem het professioneel provisorisch. Naast fietscomputer en lamp functioneert dit gadget ook als luide elektronische fietsbel.

fietslamp fietscomputer AliExpress
Fietslamp en fietscomputer in-één (Afbeelding: AliExpress)

1,59 euro

Fietshelm met LED’s

De sportieve fietsers onder ons dragen als het goed is een fietshelm tijdens hun dagelijkse ronde. Voor extra zichtbaarheid kun je op Ali een helm scoren met ingebouwd LED-achterlicht. Dat is goed voor extra veiligheid, al betwijfelen we of een helm van Ali wel zo veilig.

LED-fietshelm AliExpress
Fietshelm met LED-licht (Afbeelding: AliExpress)

14,22 euro

LED-harnas

Misschien net zo veilig als een helm met LED-licht is dit hesje met LED-richtingaanwijzer en LED-licht op de rug. De verschillende lichtsignalen zijn te activeren via een kleine draadloze afstandsbediening die je op je stuur kunt bevestigen. Als je daar nog ruimte voor hebt tenminste, naast je fietscomputer, voorlamp en fietsbel.

fietshesje verlichting AliExpress
LED-fietshesje (Afbeelding: AliExpress)

10,50 euro

Typisch AliExpress: LED-rugtas voor fietsers

Nog handiger dan dit hesje is misschien wel deze rugtas. Tenminste, voor wie toch al graag een rugtas draagt tijdens het fietsen. Dat hesje over je rugtas proberen te binden is namelijk een beetje een gedoe. Deze fietsrugzak heeft dezelfde functies als het hier bovenstaande LED-hesje; een richtingaanwijzer naar rechts en links, een remlicht, een ‘vooruit’-signaal en meer. Of de rugzak is gemaakt van fijn ademend materiaal durven we niet te zeggen, maar je kunt niet alles hebben voor slechts 14 euro hè.

LED-rugtas fietsen
LED-rugtas voor fietsers (Afbeelding: AliExpress)

13,26 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!