AliExpress: 5 slimme gadgets die je fitheid en gezondheid op peil houden

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 gadgets die je helpen fit te blijven en je gezondheid te monitoren.

AliExpress topper: Xiaomi Mi Band 4

Fit blijven terwijl je het overgrote deel van je dag binnen zit is niet altijd makkelijk. Een fitness tracker als deze helpt je om je dagelijkse bewegingsdoelen toch te halen. Daarnaast heeft hij onder andere een hartslagmeter, een slaap tracker, en kun je hem gemakkelijk koppelen aan de gratis Mi Fit App. Deze activity tracker van Xiaomi heeft misschien niet het prijskaartje van een Apple Watch of Fitbit maar doet het zeker niet slecht tussen deze grote jongens.

Xiaomi Mi Band 4
Xiaomi Mi Band 4 (Afbeelding: AliExpress)

27,97 euro

AliExpress deal: Automatische zeeppomp

Een van de belangrijkste voorzorgsmaatregelen om in deze tijd gezond te blijven is om goed je handen te wassen. Wie dit echt goed wilt doen heeft een elektrische zeepdispenser in huis, zoals dit opmerkelijke exemplaar van AliExpress. Dankzij de sensor hoef je het zeeppompje niet aan te raken. Extra hygiënisch dus. Focus jij je nou maar goed op het grondig wassen van iedere nagel en vingerkootje, oké?

AliExpress zeepdispenser
Automatische zeepdispenser met sensor (Afbeelding: AliExpress)

17,15 euro

Xiaomi slimme luchtkwaliteit-sensor

Deze kleine sensor meet de PM2.5-waarde in een ruimte. Dit doet hij middels een geavanceerde techniek waarbij een laser wordt gebruikt die de stofdeeltjes in de lucht detecteert. Koppel deze sensor aan een luchtreiniger zodat je direct kunt ingrijpen als je kamer dreigt te verdwijnen in een smog-wolk.

Xiaomi AliExpress Mijia PM 2.5 detector
Luchtkwaliteit meter Xiaomi Mijia PM 2.5 (Afbeelding: AliExpress)

55,72 euro

Digitale infrarood thermometer

Deze infrarood thermometer herken je wellicht van video’s van checks op vliegvelden. Toch kan het niet kwaad zelf ook een goede thermometer als deze in huis te hebben. Een thermometer als deze is ook ideaal voor het meten van temperatuur van jonge kinderen; je kunt hun temperatuur er zelfs als ze slapen mee checken.

infrarood thermometer
Infrarood thermometer (Afbeelding: AliExpress)

45,16 euro

AliExpress deal: Slaapmachine met ruis

Aan de basis van een je fitheid staat goede slaap. Last van slapeloze nachten? Zoek dan niet YouTube af naar de perfecte playlist, maar gebruik deze slaapmachine. Hij heeft verschillende geluiden, waaronder witte ruis, die je in een diepe slaap brengen. Mocht het niet werken dan verwijzen we je graag door naar deze slaapverwekkende podcast.

witte ruis machine slapen
White noise machine (Afbeelding: AliExpress)

13,72 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 slimme gadgets die je fitheid en gezondheid op peil houden
Sluiten