AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor in het kleinste kamertje in huis

Op AliExpress worden bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets verkocht. Deze gadgets hebben vaak een bijna onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende gadgets voor je uitgezocht voor in het kleinste kamertje in je huis. En daarmee bedoelen we niet de bezemkast.

Smartmi Slimme wc-bril

Wil je kinderlijke brein nog steeds graag een wc-bril hebben met neppe visjes, een set kaarten, kiezelsteentjes of punaises erin? Dan is het tijd die gedachte te laten varen. Een slimme wc-bril als deze van Smartmi past misschien beter bij je leeftijd. De wc-bril is voorzien van bidet-functie, heeft een warme massage(straal) die als we AliExpress moeten geloven de lokale bloedsomloop bevordert en heeft een zelfreinigende functie middels UV sterilisatie. Een beetje waterpret is minstens zo vermakelijk als punaises in de wc-bril, toch?

Xiaomi smartmi slimme wc bril
Smartmi slimme wc-bril (Afbeelding: AliExpress)

134,57 euro

AliExpress topper: Xiaomi kraan-opzetstuk met sensor

Er bestaan allerlei kranen met waterbesparende functies. Niet ieder huurhuis is voorzien van zo’n kraan waardoor de waterkosten snel oplopen. Een waterbesparend opzetstuk voor de kraan is een oplossing. Dit opzetstuk heeft een sensor waardoor het water niet eindeloos door het afvoerputje vloeit als je bent vergeten de kraan uit te zetten.

Xiaomi kraan
Xiaomi waterbesparende kraan (Afbeelding: AliExpress)

9,00 euro

UV-sterilisator en handdoekverwarming in-één

Een handdoekverwarming is met name bedoeld voor in de badkamer; het op een-na kleinste kamertje in huis. We konden het toch niet laten hem hier te vermelden, aangezien dit gadget vooral tijdens koude winterdagen (overbodige)luxe is. Overbodig of niet, het is een multifunctionele verwarming die naast het opwarmen van handdoeken deze ook steriliseert middels UV-licht. We zijn wel benieuwd hoe de stang waarover de handdoek hangt de hele handdoek verwarmt en niet alleen het deel dat de verwarming aanraakt.

handdoek verwarming AliExpress

65,42 euro

Waterdichte smartphonehouder voor in het kleine kamertje

Een toiletbezoek zonder smartphone? Gaat het wel goed met je? Zonder smartphone is het een lange zit. Al is het met smartphone zeker een langere zit, maar is deze tenminste vermakelijk. Om ervoor te zorgen dat je smartphone niet op de tegels klettert, in de natte wasbak glijdt of in de wc valt kun je hem opbergen in deze waterdichte smartphone case. De case heeft een gevoelig touchscreen zodat je niet bang hoeft te zijn dat je tijdens je bezoekje aan de kleinste kamer even vijf minuten niet kunt YouTuben of Instagrammen.

waterdichte smartphonehouder Aliexpress
Waterdichte smartphonehouder voor aan de muur (Afbeelding: AliExpress)

3,20 euro

Typisch AliExpress: Zeepdispenser en nachtlampje in-één

‘s Nachts naar de wc gaan is nooit een pretje. Uit bed gaan is het grootste obstakel, maar ook je weg vinden in een donkere badkamer of toilet is niet fijn wanneer je hoofd nog slaapt. De lamp aandoen is een optie, maar die is vaak onvriendelijk fel. Dit zeeppompje van AliExpress biedt een oplossing; de zeeppomp heeft een sensor en LED-licht waardoor je nooit helemaal in het duister tast.

verlichte zeepdispenser AliExpress
Verlichte zeepdispenser (Afbeelding: AliExpress)

5,96 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor in het kleinste kamertje in huis
Sluiten