Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 gadgets om mee op te vallen in het donker tijdens het sporten

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 letterlijk opvallende gadgets voor je uitgezocht voor tijdens het sporten.

LED-lampjes voor aan schoenveters

Zichtbaar zijn in het donker tijdens het wandelen, hardlopen en fietsen is belangrijk. Dit zowel voor je eigen veiligheid als voor die van andere verkeersdeelnemers. Deze kleine LED-lampjes van AliExpress maken je een stukje zichtbaarder, zeker wanneer je ze naast aan je schoenveters ook aan je kleding bevestigt. Volgens Ali geven deze lampjes je naast wat extra veiligheid ook een reden om verliefd te worden op sport. Dat gaat ons wat te ver, maar wie weet wil de persoon die motivatie tekort komt het eens uitproberen.

LED-lampjes hardlopen AliExpress
LED-lampjes voor op hardloopschoenen (Afbeelding: AliExpress)

0,59 euro

AliExpress topper: LED-hesje voor wandelaars, hardlopers en fietsers

Een paar lampjes op je schoenen en kleding zijn handig, maar je kunt natuurlijk ook verlichte kleding aantrekken. Dit hesje trek je over je kleding aan, al is het in de zomer misschien genoeg om met alleen dit hesje aan rond te rennen. Al weten we niet of de uitsnede van de banden over de schouder en om de heupen enorm flatterend is tijdens het rennen.

LED-hesje hardlopen AliExpress
LED-hesje (Afbeelding: AliExpress)

4,75 euro

Siliconen fietslamp in bijzondere vorm

Volgens de Chinese webshop is dit een fietslamp voor onder je zadel in de vorm van een hart. Wij zien er toch echt iets anders in. Hart of geen hart, wat extra verlichting tijdens het fietsen kan nooit kwaad. Deze siliconen lamp is waterdicht en heeft verschillende standen.

bal fietslamp
Hart of ballen fietslamp (Afbeelding: AliExpress)

1,26 euro

Een iets duidelijker LED-hart

Kijk, dat is wat je noemt een LED-licht in de vorm van een hart. Deze fietslamp is aan het frame onder het zadel te bevestigen. Tenminste, als je zadel niet op standje lager dan laag staat natuurlijk. Daarnaast heeft deze felle rode LED-lamp vijf verschillende modi, is hij op te laden via een USB-kabel en werkt hij volgens Ali 3 tot 14 uur. 3 tot 13 uur is een beetje een ruimte inschatting, dus hou zelf in de gaten of het hartje nog brandt.

LED hart fietslamp
LED-fietslamp in hartvorm (Afbeelding: AliExpress)

4,99 euro

Typisch AliExpress: LED-armband met display

Ga je na het sporten naar een feestje? Of ben je van plan naar een feestje te hardlopen? Dan sla je met deze armband twee vliegen in één klap. Tenminste, als we Ali mogen geloven. Het lijkt ons namelijk een ietwat lompe armband om comfortabel mee te rennen, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van de dikte van je pols. De LED-armband heeft een display waarop verschillende patronen en teksten worden weergegeven waardoor je in ieder geval niet onopgemerkt blijft.

LED-armband
LED-armband (Afbeelding: AliExpress)

8,06 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!