AliExpress: 5 (on)handige gadgets die je door regenachtige dagen helpen

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer zetten we vijf gadgets voor je op een rij die je goed kunt gebruiken tijdens regenachtige dagen.

Xiaomi paraplu

Een paraplu is onmisbaar wanneer het giet en je niet kunt wachten tot de piek die je op je regen-app hebt gespot voorbij is. Deze paraplu is van Xiaomi. Nee, het ding heeft geen Bluetooth, wifi of slimme functies, maar wel handige features. De paraplu heeft namelijk een reflecterende strip die helemaal rondom de paraplu gaat. Die reflecterende strip is met name handig voor nietsvermoedende tegenliggers die zich verschuilen onder hun capuchon en een paraplu-in-oog riskeren.

Naast de reflecterende strip heeft Xiaomi’s paraplu ook een ingebouwde zaklamp in het handvat. Die is eigenlijk alleen handig wanneer het niet regent, behalve als je wel nut ziet in het verlichten van je voeten tijdens het wandelen.

AliExpress Xiaomi paraplu
Xiaomi paraplu (Afbeelding: AliExpress)

14,30 euro

AliExpress topper: Regenjas voor de hond

Er alleen voor zorgen dat je zelf droog blijft tijdens een plensbui is een beetje egoïstisch. Zeker tegenover je hond, die precies niet onder jouw paraplu past. Trek het beestje in plaats daarvan deze hondenregenjas aan. De regenjas heeft LED-licht zodat je hem nooit uit het oog verliest. Al is je hond dit regenjasje aantrekken misschien wat zieliger voor de hond dan hem in de regen laten lopen.

regenjas hond LED-licht AliExpress
Regenjas voor de hond (Afbeelding: AliExpress)

15,39 euro

Regenjas met LED-licht

Match je outfit met die van de hond en trek deze regenjas met LED-verlichting aan. Helemaal unisex, helemaal leuk. Of zoiets. De lange jas is eigenlijk een soort plastic zeil met armsgaten en een capuchon. Doordat de jas doorzichtig is kun je je mooie jas, die zo mooi is dat ‘ie niet tegen regen kan, nog steeds zien. Je hippe-maar-niet-zo-Nederland-proof jas blij én jij blij.

LED-regenjas AliExpress
LED-regenjas (Afbeelding: AliExpress)

17,68 euro

Waterdichte smartphone case

Niet iedere smartphone is waterdicht. Oké, de toestellen waarvoor dit hoesje gemaakt is wel. Toch is het zonde om die toestellen nat te laten worden. Onder het motto ‘Je weet maar nooit’ is het altijd een goed idee om je smartphone alsnog in een waterdichte case te stoppen. Of een waterdichte case van AliExpress een goed idee is? Dat is een andere vraag.

waterdichte smartphone case
Waterdichte smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

12,26 euro

Typisch AliExpress: ‘Waterproof’ speaker voor op de fiets

Weer of geen weer: er wordt altijd gefietst in Nederland. Monteer deze Bluetooth speaker op het stuur van je fiets, en zing mee in de regen met je favoriete tunes, en laat iedereen ongevraagd meegenieten van je favoriete Spotify lijst. De kleine ronde speaker is IPX7 waterproof. Dat betekent dat hij tegen regen kan, maar je er niet mee in het zwembad moet springen.

speaker fiets stuur AliExpress
Bluetooth speaker voor op de fiets (Afbeelding: AliExpress)

10,95 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige gadgets die je door regenachtige dagen helpen
Sluiten