Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 23 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 gadgets waarmee je opvalt tijdens het sporten in het donker

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er zo veel producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze week hebben we een aantal gadgets voor je op een rij gezet waarmee je goed opvalt tijdens een stuk hardlopen, wandelen, fietsen of de hond uitlaten in het donker.

Voor- en achterlicht voor fietsers, hardlopers, wandelaars en meer

Zie hier een harnas met daaraan een voor- en achterlicht. Subtiel is anders, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat je opvalt. Als dat betekent dat je moet inleveren op comfort, dan is dat maar zo. Het lijkt ons sterk dat deze lampen niet enorm irritant aan het harnas bungelen en op en neer bouncen tijdens het rennen. Dat is een nadeel. Het voordeel: je bent goed zichtbaar en houdt je handen vrij.

hardlopen lamp
‘Harnas’ met LED-lampen (Afbeelding: AliExpress)

16,49 euro

AliExpress topper: USB-koplamp

We dachten eerst dat de gele- en witte strip op deze koplamp een reflector was, maar het blijkt de lamp te zijn. Wat het zwarte ding met rode lichtje erop doet? Dat is de aan- en uitknop en daar zitten de batterijen in. Nu horen we je denken: ”Huh, je zei toch dat deze koplamp is op te laden met een USB-kabel?”. Ja, dat zeiden we inderdaad. Dat staat namelijk in de productomschrijving.

LED-koplamp AliExpress
USB LED-koplamp (Afbeelding: AliExpress)

5,59 euro

Mini LED’s voor op je schoenen

Deze kleine LED’s kun je overal aanhangen. Het lampje is een kleine clip om op je schoenen te bevestigen, maar je kunt het ook aan je jas, tas of ander kledingstuk hangen. ”Shoe clip lights, give you a reason to fall in love with sports”, aldus de verkoper. Een groot statement? Ja. Wij kennen niemand die ooit LED-clips op z’n schoenen bevestigde en nu iedere dag een marathon loopt. Maar laat het ons zeker weten als jij wel zo iemand kent.

LED-clips schoenen AliExpress
LED-clips voor aan schoenen en meer (Afbeelding: AliExpress)

0,28 euro

Typisch AliExpress: LED-schoenveters

Heb je nieuwe hardloopschoenen en ben je daar (te) trots op? Rijg dan deze LED-schoenveters door je schoenen. Zo stralen je schoenen nog meer, en val jij ook nog beter op tijdens het sporten in het donker. De veters werken op kleine batterijen waardoor de LED’s ongeveer 40 uur achter elkaar kunnen branden.

LED-schoenveters
LED-schoenveters (Afbeelding: AliExpress)

1,51 euro

LED-fietszadel

Zie hier een zadel dat eruit ziet alsof het is ontworpen door iemand die nooit fietst. Het doet al pijn aan ons onderstel als we ernaar kijken. Een fietsbroekje is sterk aan te raden wanneer je op dit zadel klimt. Verder is het aan te raden geen lange jas of t-shirt te dragen, anders zijn de ingebouwde LED-lampen namelijk niet zichtbaar en pijnig je jezelf voor niets.

LED-zadel AliExpress
Fietszadel met LEDs (Afbeelding: AliExpress)

11,83 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!